Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Gärsnäs

En annan monter som fastnade på näthinnan var svenska Gärsnäs som målat alla sina stolmodeller vita och använde dem som dekorativ fond på bakväggen. Ett smart sätt att förvara extra sittplatser vertikalt. Jag blev också oerhört förtjust i de långstjälkade franska tulpanerna som bugade så vackert i sina glasvaser. Sådana måste jag införskaffa nästa gång det ska köpas snittblommor hem till oss.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Åååh, tulpanerna. Det är nog min favoritfärg just nu!

 • Lina skriver:

  F A N T A S T I S K A bilder! 😉

 • Elin skriver:

  Håller med till hundra procent, tulpanerna är underbara – både färg och form!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.