Annons

Att njuta av livets goda vardagar

Kalendern börjar närma sig ganska precis ett år sedan jag satte klackarna i heltäckningsmattan och stegade iväg över det öppna kontorslandskapet, i riktning mot chefen, för att säga upp mig från min fasta tjänsten av världens bästa reklambyråer. Ett år. Tolv månader. 365 dagar. Tänk så fort det kan gå. Visst kan jag komma på mig själv med att sakna det gamla livet ibland. Inte minst kollegorna. Det är onekligen väldigt utvecklande att dagligen låta sig svarvas mot ett 80-tal begåvade vildhjärnor. Jag skulle ljuga om jag påstod annat. Men å andra sidan skulle jag fara med lika mycket osanning om jag inte erkände min stolthet över beslutet att (just därav) våga kliva ut och driva eget istället. För de tillfällen man hittar formen helt på egen hand fylls man av ett lyckorus som inte går att mäta med en anställning ens hos den bästa av arbetsgivare. Idag har varit just en sådan dag. Fylld av energigivande möten, flyt och lyckopirr. Tänk att livet kan få vara såhär kul! Det är nästan overkligt.

Kategorier:

Kommentarer

 • CAISA K. skriver:

  Vilket härligt peppande inlägg!
  Det är så sant som du skriver.

 • Ann-Helen skriver:

  Vad härligt! En dag ska jag också våga, vet inte när, bara att!

  Ha en fortsatt skön vecka!!!

 • sahra skriver:

  Vilket härligt positivt inlägg. Jag skulle också vilja vara egen. I mitt fall handlar det inte om att modet saknas. Jag har helt enkelt inga idéer vad det skulle kunna vara. Haha. Det är väl fördelen med att ha ett kreativt yrke. Härligt att läsa dig iallafall

 • Jess skriver:

  Du är grymt duktig och inspirerande, grattis till "egenåret" 🙂

 • Annie skriver:

  åh det där gick rakt in i hjärtat, tack för peppen! nu ska jag ta en semla 🙂 fin kväll till dig!
  /annie

 • Hanna skriver:

  If it's important to you, you'll find a way. If it's not, you'll find an excuse. Så sant som det var sagt. Härligt inlägg, hoppas känslan fortsätter att besöka dig! 🙂

 • Lotta skriver:

  Vad kul! Min syster och jag är också på väg till Borås imorgon. Förlåt frågan.. men är din föreläsning för allmänheten? Skulle vara spännande att få höra lite om trender m.m.
  Lotta

 • Stort grattis till ditt första år som egen företagare! Jag blev så inspirerad av ditt inlägg!

 • Anna Loverus skriver:

  En vacker dag ska jag också bli egen. Din blogg är magiskt fin! Keep up the good work!

 • Lina skriver:

  Åh, pepp!

 • Veronica skriver:

  Inspirerande inlägg 🙂
  Har varit egen tidigare men pga flytt till annat län tappade jag kunder och motivationen med.
  Tanken har slagit mig att starta upp något igen men får inte tummen ur. Antar att jag inte vågar 🙂

 • Nina skriver:

  Hej! 🙂
  Fin blogg, vad händer i helgen då ?

 • Lisa skriver:

  Härligt skrivet! Det är så roligt följa din väg framåt. Vet inte hur länge jag följt din blogg (från mustiden) men jag vet att jag kommer följa den så länge den finns! Heja dig Frida!

 • Att våga är att växa – Grattis!
  Visst är det härligt att vakna och inse att dagen är full av möligheter – och hårt arbete…men ändå 🙂
  Vardagslyx med gott samvete – det är att våga följa sitt hjärta!
  Önskar dig en fin dag!

 • Johanna skriver:

  Härlig läsning!

 • Anonym skriver:
 • malin -tjusigt skriver:

  Håller med dig, att ha eget och själv få bestämma är fint, men visst saknar man sina kollegor, ibland mindre ibland MER.

 • Malin skriver:

  Heja dig!! Klart att man ska prova sina vingar när man är så duktig som du. 🙂

 • Aniika skriver:

  Härligt Frida! Kul att du vågade ta steget, det har ju blivit riktigt, riktigt bra!

 • Hej, underbar bild!! Jag förstår vad du menar att det man saknar mest är kollegor, men samtidigt underbart att vara sin egen chef! Ha en bra dag!!

 • Hej där! Tack för peppen, återigen! Jag tar åt mig. Roligt att få följa dina framsteg som företagare på heltid. Inspirerande är bara förnamnet!

 • Signe - adderat skriver:

  Tack för att du inspirerar! Precis som du saknar jag också kollegor ibland – men fördelarna överväger nackdelarna.

 • Frida skriver:

  Ser smarrigt ut!
  Grattis till det stora steget att starta eget, och va skönt att det varit ett bra och givande år!

 • great colours, and composition!

 • Emelie skriver:

  Tack för pepp! Kram Emelie

 • Yvonne skriver:

  Modigt och underbart att våga pröva. Jag tror att vi skulle ångra oss senare i livet annars 🙂

 • F E L I C I A skriver:

  bloglovin' byte?:D

  kram

 • Tella skriver:

  Va kul att du får lite träningspepp av min blogg 🙂 Kör hårt!

 • Katie skriver:

  Semlan såg god ut 🙂

 • vilket härligt peppinlägg! 🙂

 • Anna-Klara Hvittfeldt skriver:

  Vågat av dig!

 • Volang-Linda skriver:

  Tack för peppen du ger Frida! Den kommer precis när jag behöver den som mest.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.