Annons

Stora Trenddagen 2012

Idag befinner jag mig i Stockholm med anledning av Stora Trenddagen 2012 som går av stapeln här uppe. Jag har ägnat förmiddagen åt att lyssna på Stefan Nilssons föredrag på Clarion Sign. Mycket inspirerande. Jag skrev och skrev och skrev. Delade f.ö. plats med mönsterformgivaren Lisa Bengtsson och fick mig lite förhandskvaller om kommande lanseringar också. Fullmatad förmiddag med andra ord och en bra mix av trender, mingel och möten. Nu ska jag passa på att luncha med bloggarna Hildur och Annika som också är i stan, så jag får summera mina anteckningar från dagen i ett senare inlägg, men här kommer några bilder så länge. Är du i krokarna finns det chans att lyssna på Stefan igen kl 16. På återseende!

stora trenddagen 2012
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Spännande! Och är det dina fina anteckningar längst ner? Tjusigt!

 • cindy skriver:

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kika gärna in i min blogg för mode tips & inspiration. 🙂

  Kram
  Cindy / https://cindyvuong.blogg.se

 • denice skriver:

  åå så spännande!:) love the pictures!

 • Johanna L skriver:

  Ser fram emot summeringen! Är också imponerad av hur snygga dina anteckningar ser ut 🙂

 • Daniel skriver:

  Hej, underbara bilder, ska bli intressant att få läsa vad du skriver senare om Trenddagen!! Ha en fortsatt bra dag!!

 • Lina skriver:

  Önskar att jag hade kunnat vara där!! Vilket coolt armband hon har hon med garnnystanet!

 • Josefin skriver:

  Riktikt fiina bilder!

 • CAISA K. skriver:

  Spännande!
  Och vilka inspirerande bilder du fångat.

 • Cecilia skriver:

  Härligt inspirerande! Ska bli spännande att följa allt du skriver 🙂

 • Caroline skriver:

  Åh, spännande! 😀

 • M skriver:

  Ser ut som du haft en riktigt bra dag 🙂 hoppas så var fallet 🙂

 • Gud va roligt, önskar att jag hade haft tid att komma dit. Stefan är ju alltid så inspirerande att lyssna på! En mycket klok man!

  Ha det så kul!

  Karin

 • Johanna B. skriver:

  Vilka fina bilder du alltid tar!

 • Filmvecka skriver:

  Snygga bilder!

 • Heyya! 🙂 Kolla in min blogg, en sprallig tjejs blogg som alltid bjuder på sig själv! Vi kan även följa varandra på bloglovin om du vill? =) kommentera & följ mig, så gör jag detsamma tillbaka! 🙂

 • essa skriver:

  superfina bilder!

 • Anonym skriver:

  Min nya webbshop är öppen! 😀
  Vad tycker du? http://www.emelieraey.se

 • Nu ser det ut till att allt är klart med din nya design. Ser riktigt bra ut (tryckte F5, och då hoppade annonserna ut lite mot högre, vilket var det enda jag störde mig på). Jättefint. Känns som att det passar dig och din stil. Hoppas du också känner så.

 • Mycket fin blogg, med många härliga bilder framförallt! Besök gärna vår butik för lite inspiration =)

 • Julia skriver:

  Vad är det för penna?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.