Annons

Packad och klar, redo för Formex!

Jag har precis landat i min stol på X2000. Färdigpackad och klar, sitter jag nu och knaprar Anja Pärssons Norrskensnötter (min tågtradition för att hålla X2000-illamåendet i schack). Strax rullar jag och min kontorskollega Sarah Widman iväg mot Stockholm och Formex! Vad jag har med mig i väskan? Well. Som den numera rutinerade mässbesökare jag är ser jag alltid till att ha anteckningsblock och penna, en extra kamera, cerat (jag får alltid så torra läppar av luften på Älvsjömässan) och en rejäl hög med visitkort. I år känns det extra kul, eftersom jag har splirrans nya sådana med mig i bagaget. Imorgon är det pressfrukost. Sen blir det mässrapportering för hela slanten. Något ni vill att jag ska kika efter?

Formex trendenser frida ramstedt inredningsblogg

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • zanetta skriver:

  Hej, Frida…. undrar var den fina bruna väskan kommer ifrån. kan du kanske visa en bild framifrån.
  Tack för en mycket inspirerande blogg.
  Ha en bra dag………

 • Hanna skriver:

  Hej! Först vill jag bara tacka för en superrolig blogg!! Sedan skulle jag vilja fråga vart du hittat bilden, och om väskan på bilden är din, vart har du köpt den? Älskar den!

 • smäm skriver:

  Visitkorten ser skitsnygga ut! Snygg bild i övrigt också 🙂 Ha så skoj.

 • Hanna skriver:

  Hoppas att resan går bra! Och du, väldigt fina visitkort du har fått!

 • Anette skriver:

  Älskar bilden och dina underbara visitkort!

 • Frida skriver:

  Hej Hanna och Zanetta
  Bilden har jag fotat själv. Väskan kommer från det danska märket Decadent (jag köpte min väska på NK i Stockholm men har sett att de även säljs på NK i Göteborg samt via Decadents egen webbshop på nätet). Har bloggat om den tidigare med bild framifrån. De inläggen hittar ni här:

  https://trendenser.se/2010/october/utkast-okt-27-2010.html

  och här:

  https://trendenser.se/2011/september/uppdatering-av-onskelistan.html

 • Lotta Dawidsson skriver:

  Frida,
  Lycka till och hoppas du hittar en massa nytt och fint att inspireras av och skicka vidare till oss som inte är där.

  Jag har en väninna som kommer att visa upp sitt nya märke, Garden Glory. Exklusiva Trädgårdsslangar i attraktiva färger med matchande fästen till väggen.
  Linda Brattlöf heter grundaren till Garden Glory, hon kommer att finnas med på 'entre torget' och har även en monter, C19:35.

  Sköt om dig,
  Stor kram.

 • Sofia Agardtson skriver:

  Åh vilken härlig bild! Snyggt!
  Have fun at Formex 🙂

 • Riktigt härlig bild, kombinationen av både snygga och praktiska grejer är oslagbar! Kul att skymta de färdiga visitkorten också, de blev riktigt bra.

  MVH
  Sofia/ Kreativ inredning

 • karolina skriver:

  Cool bild!

 • Emilia skriver:

  Hej! Kan inte du göra din text större? Den är såå liten! 🙂

 • Catrin Johansson skriver:

  Du, bara ett annat tips mot X2000-illamående. Pressa en citron i en flaska och fyll på med lite vatten. Surt som attan men illamåendet lägger sig. Fick tipset av en konduktör en gång.

 • annixen. skriver:

  Åh vad jag är sugen på att investera i det där fina iPad fodralet från P.A.P, och dina nya visit kort ser sååå snygga ut!

  Jag kan inte gå på Formex förrän på lördag, så jag skulle vilja få höra från en mässexpert som dig, vilken av alla montrar, om du bara väljer ut en (eller två) får man inte missa?

  Ser fram emot dina rapporteringar!

 • Joacim skriver:

  Kika efter ett soffbord i stål till mig, jag e sökande…

 • Agnes skriver:

  Frida!
  Jag har flera gånger missat mässan men den här helgen tänkte jag faktiskt gå. Men jag undrar om man kan gå som privatperson? Inte ställer dem väl ut endast för branschfolk? Hur gör man annars om man vill gå men inte blivit inbjuden?

  Supertack för svar!!

 • Johanna skriver:

  Hur gick det med hopprepshoppen förra veckan? 🙂

 • Nilla skriver:

  Snyggt! Ha det så roligt på mässan!

 • Kakan skriver:

  Snygga visitkort. Kanske ses vi där. Du och många andra bloggare har ju skrivit en papper i olika former. Jag skrev här om dagen om en konstnär som gör fantastiska kreationer av papper, kolla här https://kakform.se/papperskonst/

 • Fanny skriver:

  Mässan heter Stockholmsmässan. Den har aldrig hetat Älvsjömässan men ligger helt riktigt i Älvsjö. Den har faktiskt tidigare hetat S:t Eriksmässan, men aldrig någonting med Älvsjö ;).

 • Cecilia skriver:

  Fanny: men ALLA säger Älvsjömässan….;-)

 • Anna skriver:

  Kan du inte spana med lite budget-fokus? Gärna belysning; sänglampor, taklampor och golv-läslampor. Och så inredning för barnrum! Tack för en bra blogg och ha så kul på Formex!

 • David skriver:

  Jag brukar inte bli åksjuk, men när jag blir det så brukar faktiskt kokosgodis hjälpa. Dock inte med choklad.

 • Martina skriver:

  Vad roligt det hade varit att få gå på Formex! Kan du inte spana efter snygga bordstabletter? Just nu har jag den hårda tjocka sorten från Svenskt tenn men är lite trött på alla mönster. Skulle vilja ha något liknande men enfärgat, gärna i grått. Du kanske har något tips?
  Ha så trevligt!

 • Hejsan!

  Nu har jag en foto tävling bloggen där du kan vinna en valfri vara från uffes saker och ting.

  Låter det intressant? Kika in här då!;
  https://crossthehills.blogg.se/2012/january/utkast-jan-17-2012.html

  Vore kul om du ville vara med!

  Mvh Jessica

 • anna-karin skriver:

  Ser fram emot din rapportering!

 • Tess ~ Istla.se skriver:

  Så fin bild. Gillar verkligen din nya logga =)

 • Martina skriver:

  Ha det så trevlig på mässan… ser fram emot att få följa med dig här på bloggen. Lycka till!!

 • Elin skriver:

  Hej Frida, hoppas att formex kan ge dig massor av inspiration som du sen kan sprida till oss andra. =) Titta gärna på lite textilier, mattor i synnerhet, hur kan det vara så svårt att hitta den perfekta mattan? Tack på förhand, E

 • Aniika skriver:

  Kul med Formex!

 • L otta skriver:

  x2000-illamående: en papperstuss i ena örat sätter balanssinnet lagom ur spel. funkar för mig. då kan jag t o m åka framlänges 🙂
  /L

 • Ida skriver:

  Hej Frida. Super härlig blogg. Så roligt och starkt jobbat av dig att lyckas så bra med den och allt runt om dig. BÄST!!
  JAg har något jag skulle vilja att du höll ögonen öppna och rapporterar om. Jag älskar Mateus, och köper succesivt nya tallrikar mm för att utöka min samling. Problemet är bara att jag inte har några snygga kaffe koppar/muggar som matchar. Älskar deras te muggar, som jag har såklart. Men en liten mindre varriant till att bjuda på kaffe i saknar jag. Och även om jag letar utanför serien och bland andra märken å tillverkare, så hittar jag inga som passar. Har du stött på några som du sett skulle passa med mateus, eller om du skulle se några på mässan, så tipsa gärna mig, även om du inte bloggar om det. 🙂
  Ha det så härligt nu och glöm inte njuta!

 • Undrar om du äger det snyggaste Ipad-fodralet på denna jord? Är benägen att tro det!

 • Charlotte skriver:
 • Charlotte skriver:

  Ha det riktigt kul på Formex nu så hörs vi!

 • This sounds so exiting besides you've got a really stylish pack which I should say I love.Hope you have a great time at the exhibition.

 • elin appelblad skriver:

  hej, undrar vars du fått tag på den fina grå väskan som du har visitkorten i? på bilden ovan.
  mvh// elin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.