Annons

På tal om konst

På tal om de två senaste blogginläggen, som dels handlade om Lovisa Burfitt (för jo, det är hennes illustrationer som syns på muggen jag visade i bild) dels om vackra tavelväggar (med inspiration hämtad hemma hos Hotspot), så är det ju snart dags för mig att åka till Lidköping och hämta orginalmålningen jag köpte i höstas. Om lite drygt en månad får jag hänga upp tavlan här hemma. Och för er som undrat så var det just detta motiv jag slog jag till på. Typiska Burfitt-ben, med skor av skimrande bladsilver.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninna skriver:

  Hejsan – hvor køber man Lovisa Burfitt orginals?
  mvh
  Ninna
  København

 • Hon har otroligt fina illustrationer.

 • Karin skriver:

  Väldigt fint!

 • suss skriver:

  Checka in min blogg. Jag är projekt älskande människor och har alltid saker för mig! Just nu bloggar jag om Skogsvråls Festivalen som kommer ha sin första öppning i sommar! Men även ett träningsprojekt dyker upp på bloggen!

 • Angmar Interiors skriver:

  Gud vad fin! Avis

 • Annika skriver:

  Vackra tavlor, kan titta hur länge som helst på alla linjer

 • sofia pr skriver:

  Kul när man väntat på någonting! Vanligast är väl att man vill uppnå omedelbar tillfredsställelse, man köper något och tar det med sig hem.. så det är något speciellt när man tvingats vänta på någonting gott, det blir oftast det godaste:)
  Hoppas ni får det bra tillsammans, ser fram emot bilder..;)

 • Inspirationer skriver:

  Fin fin värre…

 • Jess skriver:

  Hennes tavlor är helt underbara!

 • Lina skriver:

  Underbar tavla!

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  I love love loooove it!

 • Elin skriver:

  Så fin! Avundsjuk… 😉

 • Jag älskar också Lovisa Burfitts illustrationer och vill gärna tipsa om stolar jag producerar i samarbete med henne. Hon har gjort original, som tryckts på textil i tio ex och signerats och numrerats av Lovisa. Sen gör jag design på gamla stolar där trycken monteras på ryggen. Se gärna mer på hemsidan under "the Drawing Room Chair"!

 • Sara skriver:

  Underbar blogg!

 • Edin skriver:

  Hon har såååå mycket finare skisser, speciellt på hennes muggar, men ärligt så är denna inte mer än OK, mer som en övningsskiss som man slänger i papperskorgen efter man övat. Men vissa köper vad som helst I guess bara det är ett "namn". Skissen kostar säkert mer än min målning i 140×70 på canvas lolz

 • sev skriver:

  Hi, congrats on your blog I just discovered. Love thse illustrations. I read that Lovisa Burfitt lives in France, do you know if we can buy them ? Thanks !

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.