Annons

Gråskala galore

I höstas fick jag i uppdrag av IKEA att tolka en trend inför 2012. Jag valde grått. För är det någon basfärg som jag tror att vi kommer att få se mycket av under de kommande 12 månaderna så är det just den. Gärna i kombination med ”rena” och genuina materialval. Så, bulla upp med kuddar, slå dig till ro med en kopp kaffe och vila hjärnan från intryck. Här hittar du resten av mina bilder på samma tema.

trend 2012 grått inredning
Foto: Frida Ramstedt för IKEA Livet Hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Jag såg bilderna på IKEA Livet hemma och föll pladask! Verkligen jättefina bilder och grått är en färg som jag gillar allt mer!

 • Martina skriver:

  Fantastiskt fin bild, har beundrat den i helgen! Den spar jag som inspiration 🙂

 • Fint jobb med bilderna! För egen del har jag kommit ur en grå period – 2011 var väldigt grått inspirationsmässigt för mig – så nu blir det andra färgskalor som inspirerar. Men murrigt och genuint, absolut.

 • Lina skriver:

  Fiiint! Vad har du plåtat den?

 • Henrik skriver:

  Mysigt med grått på vintern.

  Bli inbjuden till Antik- och Hantverkmässan:
  https://korturl.com/hassleholm

 • Ellinor skriver:

  Riktigt fint och stilrent. Mitt inköp av en mörkgrå soffa känns genast mer självklart. Jag har alltid hävdat att grått också är en färg och nu får jag vatten på min kvarn 😉
  Kram

 • Lars-Henric skriver:

  Bilden på serveringsskålarna är MYCKET bra – IDEALISK komposition.

 • Ewwe skriver:

  Hejsan svejsan! Finns det någon som har ett bra tips på finn bortagnings medel! Skumt sätt att fråga på men wtf 🙂

  ewwz.blogg.se

  KRAMAR

 • Inspirationer skriver:

  Vilken härlig bild. Myser själv under min gråa Woolmark filt.

 • älskar inredning :):)

 • Johanna skriver:

  Jag håller med 2012 kommer att grå i olika nyanser av grått. Superfin styling. // Johanna

 • Anette skriver:

  Lovely! Så fina bilder 🙂

 • denice skriver:

  riktigt snyggt. inspo!!

 • Mini skriver:

  Det här är ett av mina absolut-favorit-inlägg på Livet hemma! :).Snygga bildet, härlig inspiration och som alltid kul läsning. Hejja!
  Häls. Mini

 • Jag gillar grått, så det välkomnar jag! Bilderna är jättefina.

 • Åsa skriver:

  Varför länkar du till bloggar som inte ens är aktiva?

 • Frida skriver:

  Åsa, vad menar du?

 • Verkligen fina färger, och grått är en färg som växt i mina ögon! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.