Annons

Årets julklappar

Trots att vi hade bestämt att det inte skulle köpas en massa dyra julklappar i år så låg det ändå flera fina paket under granen med mitt namn på. Bland annat konsertbiljetter, en mjuk pyjamas, hårborstarnas rolls royce och en resa till Berlin. På begäran kommer ett traditionsenligt bildkollage på de inredningsrelaterade klappar jag fick från familj och vänner i år. Hoppas Tomten var snäll med er också!

Lillasyster hade slagit på stort och gav mig presentkortsmynt från Svenskt Tenn. Väldigt uppskattat! Av vännen Lovisa fick jag Jespers konstprojekt i bokform. Stort tack! Från Skåne kom ett mjukt paket med lakan från BeachHouse och Sara (som jag åkte till Milano med i våras) skickade mig finaste servisen med simmande kvinns. Bästa kärleksklappen var all tid jag fick tillsammans med familjen som kom på besök från Umeå och firade med svärföräldrarna i Bua. Tack för en riktigt skön julledighet!

Kategorier:

Kommentarer

 • David skriver:

  Fina mynt! 🙂

 • Lina skriver:

  Åh vad kul att se! Älskar att få sneak peeks på vad andra fått i födelsedagspresent och julklapp! 🙂 Ger mig inspiration till min egen önskelista!

 • Mia skriver:

  God fortsättning Frida!

 • Johanna skriver:

  Gillar också att se vad andra får i julklapp 🙂

  Vi skänkte bara till välgörenhet i år men i sista sekund kom jag på att jag ville ha en kalender i julklapp och mannen önskade sig helt plötsligt en ica-kasse full med chips. Fast jag slog på stort och gav honom en STOR julstrumpa full av chipspåsar 😉 Och jag fick min kalender 😉

 • Vilka härliga klappar. Svenskt tenn mynten hade jag inte hört talas om innan, rolig idé istället för trista klassiska presentkort.

 • Vilka fina paket du fått! Gott nytt år på dig!

 • Anonym skriver:

  Hejsan!
  Gå in på min nya blogg med massor av roliga inlägg och bilder.
  läs även om när jag och Erik saade gick på galafest!

  https://piraternaanfaller.blogg.se
  https://piraternaanfaller.blogg.se
  https://piraternaanfaller.blogg.se
  https://piraternaanfaller.blogg.se
  https://piraternaanfaller.blogg.se

 • anette carlsson skriver:

  Jag vill tacka trendenser för en bra läsning och bra tips på inredning under detta år som gått. Jag vill önska er Gott nytt år till er både privat och med företaget. Tack för fina tävlingar bland annat nu i jul.

  mvh anette

 • Karin skriver:

  Finfina klappar!

 • Madeleine skriver:

  Är nyfiken och undrar vilken är hårborstarnas rolls royce?:) Är intresserad av att skaffa den själv nämligen då jag bara använder billiga och ejkompisvänliga hårborstar mot mitt stackars hår.

  God fortsättning på det nya året!

 • Frida skriver:

  Madeleine;
  Här har du den. Bäst i test alla kategorier. En hårborste som hypas av skönhetsredaktörer på tidningar världen över. Används på perserkatter (!) och finns därav att köpa i svenska djuraffärer. Ingen billig historia men värd varenda krona. Den är fantastisk!:
  https://www.masonpearson.com/

  Googla Mason Pearson + borste så hittar du mer info.

 • Nea skriver:

  Den där servisen var heeeelt underbar 🙂 Vilken grej att plocka fram när man har folk hemma på fika.

 • Sofie skriver:

  Förstår om det känns privat men jag är på jakt efter en mjuk pyjamas så om du vill avslöja märket eller butiken den är köpt i så hade det varit toppen.

 • Heidi skriver:

  Hej!
  Jag är också nyfiken på hårborsten, vilken av modellerna är det du har fått? Googlade på det och blev så förvirrad av alla modeller man kunde välja mellan!

  Vänligen,
  Heidi

 • sweetheart skriver:

  åhhh vilka härliga julklappar ^^

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.