Annons

All Work No Play All Day

Just nu är det ”All Work No Play” för mig. Men det låter betydligt finare på utrikiska än det faktiskt ser ut, bakom kulisserna. Jag sitter nämligen och friserar mig själv till ”Skalle Pers” lookalike med papper upp till knäna. Det är tidningsartiklar som ska levereras, biljetter som ska bokas, presskort som ska fixas, grejor som ska plåtas och annonsörer och föredragsbokare som väntar svar. Och på toppen av allt, lätt huvudvärk efter gårdagens releasefest för Louise fina kokbok (bilder kommer!). Puh! Det är jätteroligt, missförstå mig inte på den fronten, men just nu önskar jag att mitt hemmakontor såg liiite mer ut som IKEA’s våta pressbildsdrömmar – än mitt eget högst verkliga k a o s. Nåväl. Snart kan jag ta en bulle och pusta ut. Imorgon åker jag till Stockholm och där väntar en massa kul på Formex. Det gäller bara att rida ut stressvågen. Som pausfågel bjuds färska foton på IKEA’s hemmakontor. Enjoy!

Foto: IKEA

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Oj, låter som du har mer än nog att stå i just nu! Men du vilka bilder! Jag älskar den översta och det finns saker där som lätt kommer att få en plats i min arbetshörna som är under uppbyggnad:). När finns dessa saker i butik?

  Hoppas att du får en fin kväll!

 • Frida skriver:

  Det ska finnas där våren 2012, vad jag förstår. De vita grejorna heter KVISSLE.

 • Lina skriver:

  Ljuvliga bilder! Älskar den vita strama!

 • Jag tänkte precis visa de två bilderna. Kollade Bloglovin och då hade du hunnit före. 😉 Ha det toppen på Formex! Jag åker inte ner den här gången. Sparar mig till Designveckan istället. 😉 Men då stannar jag länge istället. Kram!

 • De där IKEA-prylarna var ju otroligt snygga! Vill ha typ allt, speciellt undre bilden. Hoppas det hittar hit till Madrid.

 • Martina skriver:

  Hey! Inredningen är mycket intressant. Jag lämnar också ett tips som säkert kommer att glädja: http://www.delightfull.eu

 • Filmvecka skriver:

  Vad snygg klockan var:)

 • Nea♥ skriver:

  Hej!♥ Du har verkligen en JÄTTE fin blogg älskar den!♥ Hoppas du mår bra!♥ kram!

 • anna k. skriver:

  Roligt att höra att du har mycket att göra Frida! Glöm bara inte bort att andas också. Kram och keep up the good work!

 • Charlotte Bladh skriver:

  Ska som vanligt bli vansinnigt kul att ses. Kram Charlotte

 • annajohanna skriver:

  Fullkomligt älskar syntavlan uppe till höger på den första bilden. Var kommer den ifrån? Lycka till med allt jobb!

 • Emelie♥ skriver:

  Jättesöt blogg!
  Jag har en ny blogg, skulle du kunna checka in den och kanske lägga in en kommentar? 🙂 Skulle vara jättesnällt!
  Kram 🙂

 • Silke skriver:

  I Would love if my working place was as nice as the first picture..

  Silke

 • Anonym skriver:

  Ändå var du på SATS och tränade ikväll. Heja!

 • Patrik skriver:

  Tänkt att IKEA kan vara så snyggt ändå! =)

 • Yvonne skriver:

  När jag har en miljon saker att göra brukar jag försöka tänka på två saker:
  En sak i taget – så blir den saken riktigt bra gjord.
  Stressa inte för mycket för helt plötsligt händer något som man ändå inte räknat med (som en poliskontroll;)
  Lycka till

 • moviebible. skriver:

  Hej Frida! Jag ville bara tipsa dig om min filmblogg där jag betygsätter och recenserar filmer. Hoppas du kikar in! Ha en fortsatt trevlig kväll!

 • Martin Hagen skriver:

  Allt smälter in, så fin inredning.

 • Linda skriver:

  Stressa lugnt 🙂 Och det är ju superkul att du har mycket att göra! Om du någon gång får det lite lugnare så får du göra slag i saken och ordna till kontoret.
  Det skulle jag verkligen behöva göra hemma… Önskar att man vore lite bättre på det där med inredning…

 • Älskar den där svarta klockan. Skulle vara fin vid mitt skrivbord.
  Stressa lugnt.

 • HELENA MILTON skriver:

  Oj, oj, oj vad mycket du har att göra! Tur att du ändå trivs med arbetet och sedan när du kommer ikapp med tiden så kan du väl fixa ett mer ordnat kontor ..? 🙂 Skulle nog vara bra för framtida liknande händelser. Och jag antar att jobben inte kommer sina – tvärtom. Lycka till på mässan nu och ha det så trevligt där!

 • Camilla Palm skriver:

  supersnyggt! =)

 • Martina skriver:

  Ordning och reda är det bästa…

 • Bolin Design skriver:

  Gillade bild nr2, önskar bara att mitt kontor såg så snyggt ut just nu.

 • Sasa skriver:

  Det vore grymt om alla inredare hade 'hemkänsla' som mål vid inredning av ett kontor. Vet inte vilka som har inrett det här kontoret men de har iaf åstadkommit det:
  https://pinterest.com/FabegeLUMA/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.