Annons

Hello I live here…

Igår hängde jag med Sarah till jobbet när hon skulle lägga sista handen på en lägenhet som skulle fotas åt Alvhem. Direkt jag klev innanför dörren kände jag mig som Carrie Bradshaw på lägenhetsvisning. ”Hellooo, I live here!” Vilket hem! Precis så här skulle jag vilja bo. Idag och imorgon. Vita plankgolv, högt till tak, generöst med stuckaturer, tre vita kakelugnar och en inredning som fick mitt hjärta att gallopera. Här är några exempel som jag hann plåta som allra hastigast. Men. Alltså. Förstår ni mig?

drömlägenhet inredningstips Alvhem interiör
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tant Johanna skriver:

  Helt underbar är den! Skickade precis länken till A, visningen kan man ju alltid gå på 😉
  Kram Johanna

 • Stunning!!! Love how you worked that rubber-light-chain. YUM!

 • Lulu skriver:

  Oh jo, jag förstår dig till fullo ;D Du är inte ensam om att tycka så =)

 • Lina skriver:

  ÄLSKAR'T

 • Pella skriver:

  Jepp! Förstår precis….!!! Åhhhhh.

 • tina skriver:

  Jodå…jag håller med!
  kram

 • smäm skriver:

  Åhhh!! Helt underbart.

 • Linda skriver:

  Oj oj oj, förstår dig 🙂 Riktigt läckert!
  Kram Linda

 • Seventeendoors skriver:

  ähum, förstår verkligen.. Älskar sovrummet lite extra..

 • isabella skriver:

  allt bra? 🙂

 • Lena skriver:

  En fantastisk leilighet!!! Kunne flyttet inn på et øyeblikks varsel.

 • Åh gud helt underbart!

  Ha en fin kväll 🙂

 • Sia på tvären skriver:

  Fint. Trendigt. Men så tråkigt och ganska opersonligt. Gråskalan gör mig vemodig.
  Sia på tvären

 • Anonym skriver:

  Fin blogg 😀
  Allt bra ?

 • Josie skriver:

  Förutom att det känns så fruktansvärt tomt och ingen värme alls i lägenheten. Jag brukar gilla det där avskalade och vita,, men mest att se på. Hade inte klarat av att bo där. Det hade känts som att jag bodde på ett psykhem :S

 • Jag förstår Dig helt och fullt. Såg den när jag var inne på Hemnet idag och blev helt förälskad!

 • Jag förstår dig mycket väl! Åh så fint!

 • Tessan skriver:

  Jätte snyggt men lite färg vore mysigt med ju 🙂

 • Ja, den var verkligen "du"! Jag tänkte när jag såg den att du kanske varit med och stylat, men så var det alltså inte. 🙂

 • Pella skriver:

  Jag igen – lånade bilderna! Helt betagen!
  Vet du var lampan i sovrummet kommer ifrån? Vill ha!!

 • Astrid skriver:

  Oh wow, this is stunning!

 • Lisa skriver:

  Wow, vilket fint lägenhet 🙂 kram 🙂

 • Emelie Bohlin skriver:

  mysig lägenhet 😀
  allt bra?

 • Stella 8) skriver:

  Har du märkt nya uppdateringen (eller vad man nu ska säga?) av blogg.se (syns när man loggar in)? 😮 märkte det just hehe!

 • Stämningsfullt skriver:

  Ååå helt underbar!!

 • Ell skriver:

  Jättefint! Men blir det inte tråkigt/Smutsigt med vitt efter ett tag? c:

 • Ell skriver:

  Jättefint! Men blir det inte tråkigt/Smutsigt med vitt efter ett tag? c:

 • Sarah Andersson skriver:

  TA.
  MIG.
  DIT.
  NU!

  Omg, vilken lägenhet! Alvhem sa du? Måste spanas in när den dyker upp på sidan inom kort då 🙂

 • The Workshop skriver:

  JA! Superfin 🙂

 • Kjersti skriver:

  Helt fantastisk, elsker det gulvet….!
  Måtte bare linke til deg;)

 • Fredde skriver:

  -I agree… Super nice.

 • viktoria skriver:

  hej gå in på min blogg och ge förslag hur jag kan förbättra min blogg och så väljer jag ut fem stycken som får länkningar för mer information direktlänk- https://viktoriasslife.blogg.se/2011/december/kom-med-ideer-till-min-blogg.html
  förlåt om du inte gillar dessa kommentarer!, kraam ♥

 • Bodil skriver:

  Jag förstår dig precis. Jag vill också flytta in. Nu. Direkt. På momangen. Alla bilder. Rakt ner i inspirationsmappen. Suck. Tack för tips.

 • Katie skriver:

  Fin blogg 🙂

 • Katie skriver:

  Fin blogg 🙂

 • valleria skriver:

  fin blogg 🙂 allt bra med dig?

 • kalle skriver:

  Gud vilken fin blogg du har 🙂

 • Anonym skriver:

  Jag vill inte vara motvalls, men det här tilltalar mig inte det minsta som hem. Det känns alldeles för fixat och kallt. Men själva lägenheten skulle jag lugnt kunna flytta in i nu om jag fick! 🙂

 • Monnah skriver:

  Jag ville ju inte vara anonym…

 • Jag säger bara wow! Jag tycker Sarah gör ett grymt jobb!

 • JozzanGirl skriver:

  Riktigt grym blogg! 🙂

 • JozzanGirl skriver:

  Riktigt grym blogg! 🙂

 • Anette skriver:

  Inte svårt att förstå dig!

 • Teresia skriver:

  Tavlan med femman är verkligen lik denna snygga tavlan:
  https://www.andiloveyoushesaid.com/se/5.html

 • Theresia skriver:

  Tavlan med femman är verkligen lik denna snygga tavlan:
  https://www.andiloveyoushesaid.com/se/5.html

 • Nathalie B skriver:

  Sjukt vackert! Helt kär i ljusa öppna ytor som på bilderna..

 • Annie skriver:

  Har typ sån här miljö på jobbet.(utom sängen då rå ;)) Snyggt och trendigt men det känns faktiskt rätt skönt att få komma hem till mitt småtrendiga hem men ack så mycket varmare och färgfullare.

 • WOW!!!

  Vill just nu göra om en hel del hemma!
  (Även om det mesta redan är vitt 😉

  Kramis Milla

 • Johanna B skriver:

  Alvhems lägenheter är magiska. M A G I S K A!

 • Anonym skriver:

  OJ OJ OJ! tack för inspirationen, den sista som behövdes för att få iordning hos mig. Pågående projekt med vitt plankgolv, check! Öppna spisar, check! Allt fixat men inte inredningen, nu så ska här handlas och ställas iordning, det var precis den sista lilla hjälpen jag behövde. Dock är det inte så högt i tak i ett torp men man kan ju inte få allt =) Gillar bloggen skarpt!

 • bellabehrn skriver:

  TJÄNA PENGAR! Tjäna tusentals kronor!. ”Satsa 60 SEK och tjäna tusenlappar”.
  Antingen tjänar jag tusenlappar som det utlovas eller också förlorar jag mina 60 kr. är ju inte hela världen att mista. Jag satsade mina 60 kr. och gjorde EXAKT det som stod i instruktionerna. Någon dag senare kom 2000 kr. Efter ca 2 veckor hade jag fått 22.320 kr. Det var värt mina 60 kr
  FÖLJ INSTRUKTIONERNA EXAKT. 1. Skaffa kuvert och frimärken (3 st.) 2. Lägg en tjugosedel i varje kuvert. 3.Skicka ett kuvert till adress:
  1.Ann Isaksson Mineralvägen 28, 434 32 KUNGSBACKA
  2.Andreas Bovin Pepparedsängen 18 A, 431 50 Göteborg
  3.Isabelle Behrn Brantingsgatan 19, 115 35 STOCKHOLM
  När du fått i väg breven tar du bort adress nr. 1 och flyttar upp adress 2 överst, och adress 3 till andra plats. Sedan lägger du till ditt eget namn och adress på tredje plats. Leta reda på massor av sidor där du kan lägga in detta meddelande. Ju fler sidor du hittar att lägga in detta på desto mera pengar har du chans att tjäna. DETTA SÄTT FUNGERAR JÄTTEBRA EFTERSOM VI LITAR PÅ VARANDRA OCH VILL ATT ALLA SOM LÄSER DETTA SKA TJÄNA PENGAR. INGEN BLIR LURAD OM MAN FÖLJER OVANSTÅENDE INSTRUKTIONER. OM DU PÅ NÅGOT SÄTT FÖRSÖKER ATT FUSKA KOMMER HELA GREJJEN ATT FÖRSTÖRAS EFTERSOM ALLA SLUTAR MOTAGA PENGAR INKLUSIVE DU SJÄLV. DET TJÄNAR INGEN PÅ. Lycka Till!!!!!!

 • jag driver ett välgörenhetsprojekt där jag säljer handgjorda smycken och 20% går till att köpa skolmaterial åt behövande i thailand.

  Skulle du vilja stöda eller hjälpa mig med något, det lilla du gör, gör skillnad!
  Hör av dig till [email protected]
  tack på förhand
  kram
  Cherie

 • Elina skriver:

  Jättefina bilder och wow vilken lägenhet. Självklart länkar jag till dig genast! Kram Elina

 • Ludde skriver:

  Sjukt snyggt 10 av 10 smile

 • Johanna skriver:

  Näää, va fult!

 • Aniika skriver:

  Frida, JA, jag förstår dig! Oj, vilken dröm!

 • Caroline skriver:

  Oh yes!

  🙂

 • Mini skriver:

  Oh, YES box! Vem skulle inte vilja bo där?? :).
  Häls. Mini

 • Martina skriver:

  Förstår dig till 100%. Som en dröm…

 • Hanna skriver:

  yes! härligt! även fast jag själv behöver lite mer färg i mitt hem.. men det är helt underbart att titta på och väldigt fina bilder!!
  /Hanna

 • erica skriver:

  Fina bilder!!
  Jag gillade dessutom ljuset (den kallare tonen) i dina bilder bättre än de på Alvhems sida 🙂 Du är så jäkla duktig på att fota (och SE motiven framför allt).

 • Fanny Steenari skriver:

  Jag hittade denna lägenheten på Hemnet, kul och annorlunda homestyling! Vad tycker du?https://www.pontuzlofgren.se/beskrivning.aspx?guid=3U22L8EK5N96VDCE&typ=CMBoLgh

 • Charlotte Bladh skriver:

  Men KÖP FRIDA! Vad väntar du på? Kram C

 • Isa skriver:

  Superfin, och verkliden "du" – utifrån den bild jag har fått av dig via bloggen. Men så tänker jag – varför köper du inte den? Ni kan ju inte bo i en tvåa i all evighet, eller mest att du själv har poängterat att ni vill till ngt större 🙂

  Fast vet du, egentligen skulle jag vilja råda dig till en fyra. Vet du varför? En trea kan lätt bli för litet om man blir tre… Vi flyttade till en fyra när vi väntade vår "lillan". Ett rum blev ju barnrum, ett sovrum till oss och ett extra rum. Extrarummet som man så gärna vill ha. Fungerar som både kontor, gästrum och mycket annat.

  Nu när alla vänner efter bara ngt år i sina treor måste flytta då knodd nr 2 har kommit, och de letar i panik. Ja då kan vi ta det med ro, vi kan växa. Vi har ett extra rum. Då ska du veta att vännerna inte flyttar för att de måste ha två barnrum, nej men saknaden efter extra rummet är för stort. Med barn, får man fler nattgäster – mormor och farmor och alla andra – som vill sova över, komma oftare, avlasta, vara nära – de har en plats i vårt hem. I fyror ingår oftast två toaletter och badrum vilket underlättar långbesök från svärisar och egna päron. Det var allt för den här gången 🙂

 • Anna skriver:

  Jag älskar mattan i vardagsrummet (den grå). Nån som vet märke?

 • Här kan man snacka om lyckad styling som alla fallit som furor för. Med eldens hastighet spridning i bloggosfären. 1-0 till mäklaren 🙂 Och igen ser vi att vi har svårt att motstå det ljusa och fräscha. Det är fotogeniskt inte tu tal om det.

 • Nicole Wester skriver:

  Grymt snyggt, jag förstår din reaktion fullständigt! 😀

 • Lina skriver:

  Nej tyvärr tyckte jag den var alldeles för vit. Som att en mjölpåse exploderat typ…

 • Bromans Bravader skriver:

  oh ja,den är underbar. Så underbar att den dyker upp lite här och där i bloggvärlden. Säkert 3e gången jag ser samma våning hos olika bloggare. Lyckat! Hoppas också att de som säljer får ut lika bra för den som den talas om.

 • Veronica skriver:

  Härlig inspiration! 🙂

 • Nilla skriver:

  Wow! Verkligen snyggt! Vilket härligt ställe! Ha det bra.

 • Gud så fint! Där skulle man bo!

 • Vilka vackra bilder 😀

 • amanda skriver:

  Otroligt läckert!

 • lady iron skriver:

  så fint, fast en aning stelt enligt mig. lite färg?
  🙂

  gå gärna in på min sida och rösta på din favorit design/tryck 🙂

 • Proforma - Irene skriver:

  Så vacker! Inget att fundera på, slå till!

 • Hanna skriver:

  Riktigt snyggt!! Vart kan man få tag på en sådan där fin takdekor/plafond (?) som finns i sovrummet? Jag letar för fullt efter en sådan:)

 • Petra skriver:

  Verkligen ett mycket vackert hem!

  / Petra

 • kirre skriver:

  sjukt fint!

 • T I L D E ♥ skriver:

  åh herre vilket heeeeem, vill ha! så ska jag bo när jag är tillräckligt gammal för flytta hemifrån, haha!

 • annajohanna skriver:

  Wow, vad fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.