Annons

Mitt livs längsta blogginlägg?

Ja, faktiskt. Det här skulle nog kunna kategoriseras under den rubriken. Eller under ”mitt livs roligaste intervju”. Ni som har följt bloggen ett tag vet hur förtjust jag är i Burfitts flyhänta modeteckningar. Och att få hänga med Lovisa under en hel dag, både före under och efter vernissaget av Mademoiselle Oiseau, var något av det roligaste jag gjort i Trendensers historia. Vill du läsa intervjun? Brygg en kopp kaffe och sätt dig bekvämt. Det lär ta en stund. Den kilometerlånga texten hittar du här.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Det gjorde du med bravur. Fint jobbat!

 • Johanna B. skriver:

  Jag sparar läsningen till mitt kvällste. Ser fram emot det!

 • Monika H skriver:

  Frida – vilken kanon intervju, journalist nästa? 🙂

  Som många andra så läser jag fler bloggar för inspiration och blev ille berörd när jag läste på Ebbas blogg om hennes negativa synpunkter om andra bloggars inlägg om att de har mycket att göra och måste klona sig. Verkar som att Ebba måste ha idétorka om hon måste göra ett helt inlägg med att klanka ner på andras bloggar. Frida – du har en fantastisk blogg – glöm inte det! Vem "klagar" inte över att man har många projekt i luften, skönt att höra att även du är "normal" och känner att du inte räcker till!

  Ha en skön vecka! //Monika

 • Marcus skriver:

  Intressant intervju.

  Vem vann silverhjärtat?

 • Lina skriver:

  Jätteintressant intervju! Bra skrivet – även om det var jättelångt :)) Vad kul att få ett ansikte till skisserna och de fina tavlorna.

 • Anonym skriver:

  Det ska jag spana in:)

 • Lowi skriver:

  Tänkte höra om du var intresserad av att få en gratis ring av mig? Dom börjar bli populära faktiskt 🙂 väldigt färgglada & coola!fyll gärna i din mail så kan jag skicka bilder 🙂
  Väldigt tacksam för svar!

  Lowi

 • Therese skriver:

  Monika H
  Jag måste faktiskt protestera lite här. Inte var Ebbas inlägg negativt. Det var ju bara en rolig observation som även jag gjort. En fras som många slänger sig med, inklusive hon själv.

  Frida
  Tack för en underbar blogg. Min absoluta favorit bland inredningsbloggar !!
  Nu ska jag brygga mig en kopp kaffe för det lät så gott och läsa igenom intervjun.

 • Lina skriver:

  Therese:
  Heja för den här diskussionen. Tolkar det också som positivt men jag undrar lite varför Ebba skriver att det BARA är Elin Kling som har gjort slag i saken? Jag förstår Monika till viss del. Vad hon menar Ebba med det? Blondinbella har ju egen tidning, två böcker, eget klädmärke och TV-medverkan på TV4 och en föreläsningsturné i bagaget och hon är bara 20 år? Har inte hon gjort slag i saken så säg??

 • Nyfiken skriver:

  Eller vet Ebba något om Fridas planer som vi inte vet? 😉 Ska Frida göra en Elin?

 • Luucy skriver:

  åh fin bild 😀

 • Sara skriver:

  Monica, såg också Ebbes inlägg nu. Det luktar enbart bitterhet och avundsjuka och det var en intressant (men tyvärr tråkig) sida av en tjej som jag trodde var en ”go” och helylletjej efter att ha följt henne i hennes program på lördagskvällarna.

  Jag ”känner” helt fantastiska Frida bara väldigt ytligt. Men av det lilla jag vet så har hennes verksamhet bokstavligen exploderat sen hon valde att hoppa av sin anställning och satsa helhjärtat på sin blogg. Vill inte gå in på allt, utöver vad som idag berättas om här på bloggen, av vad jag har hört ryktas om med respekt för Frida, men jag är övertygad om att alla (inklusive Ebba) tids nog kommer att bli varse om alla projekt som Frida nu är, och kommer att vara involverad i framöver – det skulle inte räcka att klona en ”vanlig” människa 5 gånger för att hinna med allt.

  Du är en stor förebild och inspirationskälla och jag kommer med glädje fortsätta följa dig och din framfart!

 • Maria Olsson skriver:

  Frida du har den bästa bloggen alla katergorier – det absolut bästa är att du håller dig till det ämnet som du valt att skriva din blogg om från början dvs. inredning/design/trender och inte ger vika som många andra bloggar. Jag har slutat att läsa Ebba blogg då den idag enbart handlar om barn istället för det underbara mode som hon skrev om från början.

  Så håll fast vid bloggen som du gör idag!

 • Anonym skriver:

  Jg förstår att det här måste ha varit en riktig höjdpunkt! Lyllo dig… 🙂 För övrigt vill jag bara hålla med om att din blogg är en riktig höjdare!

 • Proforma - Irene skriver:

  Intressant artikel och så bra skrivet! Kunde inte sluta läsa så kaffet hann kallna 🙂

 • Gagga skriver:

  Härligt med ett rejält reportage! Superfina bilder och en trevlig, personlig, intresseväckande text om en spännande människa och konstnär!
  Heja på Frida; "Så ska en slipsten dras!"

 • Intressant och välskrivet! Nu har vi fått ett bild av konstnären bakom de fina verken.

 • Annakarin skriver:

  Heja Frida!

  Mycket bra… och jäsiken vilken inspiratonskick hon måste ha varit!!

  Trevlig kväll,

  Annakarin

 • Annakarin skriver:

  Nej, nu har jag läst det du skrev till mig om tidigare idag.

  Ännu en gång fast utan att göra 18 andra saker samtidigt…

  Se mejl.

  Kram.

 • Catrin skriver:

  Toppen bra artikel- njutningsvärd!

  Ok komma med en modefråga? Men hennes fantastiska röda klänning får gärna flytta in hos mig- perfekt till alla julfester! Någon som vet märket? Tack!

 • Terese skriver:

  Vad lika ni är, trodde det var du på bilden klädd ballt i helrött. Snygga damer är ni.

 • Frida – vilken fin artikel, jag gjorde som du sa och parkerade mig med en stor kopp te. Härligt, tack för skön kvällsläsning! 🙂

  Monika H och ni andra – Nej, men nu är ni överkänsliga. Jag är ju ett stort fan av Frida, det är till exempel DÄRFÖR jag bjudit in henne som gäst i mitt program och hyllat henne i min blogg och massvis med andra sammanhang! Så jag blev faktiskt lite (eller inte så lite förresten) ledsen när jag läste era kommentarer och att ni uppfattade det så. Hjälp! Det var en observation med glimten i ögat, en klackspark, och jag har ju SJÄLV skrivit så massvis med gånger! Det måste man väl få driva lite med?! Synd att vi kvinnor knappt kan skriva någonting lite skojigt utan att någon sticker in med ett tjuvnyp om att det "luktar enbart bitterhet och avundsjuka". Det är faktiskt en annan, lite tråkigare observation, jag gjort i bloggvärlden…

  Lina – Jag skrev att det BARA är Elin Kling som gjort slag i saken och länkande till ett omslag där hon klonat sig själv fyra gånger på samma omslag = hon gjorde slag i saken! Jag SKOJADE! Puh, inte helt lätt att göra det i bloggform om man är kvinna, tydligen… 🙂

  Jaja, jag får väl ta bort inlägget då om folk blev upprörda över det. För det var verkligen, absolut inte min mening.

  Bästa hälsningar från Ebba – som alltid lyfter fram kompetenta bloggkvinnor så fort jag jag, till exempel genom att bjuda in bloggare som experter till Sveriges största förkvällsprogram, för att de är så jäkla BRA!

 • Gagga skriver:

  Jaa du Ebba, folk läser bloggar som "fan läser Bibeln" 😉
  Ta INTE bort ditt inlägg!
  De allra flesta begriper vad du menar.
  Heder åt dig o Frida som fått t.o.m. mig att titta på Gokväll

 • Frida skriver:

  Oj, här har det hänt grejor ser jag! Jag tror det är viktigt att inte vara så snar att döma andra på nätet – ett kort blogginlägg lämnar ju mycket öppet för tolkning. Så länge man själv är stolt över det man gör och skapar för sin framtid så finns det ingen anledning att oroa sig för vad andra tycker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.