Annons

Hörde jag skål?

Vid sidan av bloggandet, och bakom kulisserna där ingen får kika riktigt ännu, filar jag på ett bokprojekt. Ämnet är inte det väntade (nej, det har inget med inredning att göra) och det är säkert några som kommer höja på ögonbrynet när titeln väl lanseras. Om sisådär 1,5 år (!). To hell med ledtiderna i bokbranschen, men det är bara att hacka i sig. I vilket fall blev jag inspirerad av Sara när hon staplade sidenband. Jag har nämligen samlat på mig en ansenlig mängd skålar till följd av min bok. En positiv bieffekt. Eller vad säger ni om de här finfina träskålarna. Jag fyndade fem av dem på loppis igår.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Cornelia skriver:

  Vad fina! Jag gillar den runda i mitten, längst till vänster.

  /C

 • frida skriver:

  Väldigt fina skålar! Materialet trä är häftigt, det gör sig bra i alla de former:)

 • Emelie skriver:

  Oh vad fina! Speciellt 50-tals lövet! Mormor har ett snarlikt, fast jag tror det är något större än ditt och har "bladnerver" som bildar några små skålar-i-skålen. Perfekta att förvara kastanjer i när man som barn hälsade på hos mormor! Kram Emelie

 • Jenny skriver:

  Apropå skålar av trä så såg jag den här killen på Formexmässan i september. Jag tycker hans skålar är fantastiskt fina!

  https://www.finkel-bowls.com/exhibitionphotosetc.htm

 • Milea skriver:

  Luktar kokbok! Lycka till!

 • Milea skriver:

  Luktar kokbok! Lycka till!

 • jezziez blogg

  en blogg som handlar om mina nya vänner , boobies! La in 600 cc och därför skriver jag om det på bloggen samt bilder på resultatet 😉 grr
  nyfiken på resultatet nu va:)? välkomna , jag skäms inte! =)
  http://www.nattstad.se/jezziez

 • Riktigt fin samling träskålar! Så spännnande med ditt bokprojekt, men att du måste hålla oss på halster så länge! Vill ju veta nu vad det är för bok du håller på med 🙂
  Precis som Milea gissar jag dock på nån typ av kokbok.

 • Josefine skriver:

  Hej! Är ny här på bloggen. Hittade hit via UnderbaraClara. Fina bilder du har! Jag har en fundering kring förvaring av glas i ett vardagsrum men har inte plats för ett vitrinskåp eller liknande. Har du några idéer som du vill dela med dig av i ett blogginlägg? Jag tänker vägg-hängd förvaring?!

 • FOTO skriver:

  läckert

 • CELINAS NEW YORK skriver:

  Hejhej!

  Mitt namn är Celina, jag är en fattig fashion student som försöker att make it i NEW YORK.

  Just nu säljer jag NEMO NISI MORS-ringar (+alla de andra) från MARC BY MARC JACOBS på min blogg!

  JULKLAPPSTIPS + MÄNGDRABATT + FRI FRAKT!

  Första lass åker med min kompis hem till Sverige redan i morgon, därifrån de sen postas. Nästa lass blir inte förrän om 3 veckor.

  Så beställ senast IMORGON BITTI!

  https://celinas.se/2011/october/saljes-marc-by-marc-jacobs-nemo-nisi-mors-ri.html

  Ha en mysig helg!

  Celina.se

 • Moa skriver:

  HEJ! jag har ett problem. mina nya inlägg visas inte på bloglovin.. har du råkat ut för det? vet du hur jag ska göra för att ordna det?
  det funkade bra tills idag…
  förlåt för att jag störde!

 • Hanna skriver:

  Hmm! Ska du skriva om träets historia? 😉 Eller en kokbok som några föreslagit? Spännande!

 • Fina skålar – spännande med bokprojekt. Ska bli spännande att höra så småningom.

 • Nicoline skriver:

  Hej Frida
  Kan du rekommendera några riktigt bra loppisar i Stockholmstrakten? Vore kul att få göra lika fina fynd som du.
  Hälsningar Nicoline

 • Anna-Karin skriver:

  Vackra skålar Frida. Tycker också det luktar lite mat eller dukning i någon form 😉

 • Anonym skriver:

  Att välja bort barn?

 • Sofia skriver:

  Underbara, jag har en liknande lövbladskål.

 • De var jätte vackra! Loppis fynd, härligt.

  Hoppas du haft en jätte trevlig helg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.