Annons

Designade brandsläckare på Åhléns

Jag fick precis en oväntad pressrelease från Åhléns. Lagomt inför elda-ljus-högtiden-numero-uno lanserar de nämligen en serie designade brandsläckare med mönster av inredningskändisar som Lulu Carter, Martin Timell, Bo Rappne och Karin Mannerståhl. Doftar kommersiellt samarbete med TV4, inte sant? Synd bara att de inte säljs någon annanstans än i Åhléns City-varuhusen i Göteborg, Stockholm och Malmö. Pris 1295 kr stycket. Min svärfar Brandmannen tycker nog det här är en väldigt bra idé. 

Foto: pressbild från Åhléns

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hej Frida!

  Jag undrar om du vet var man kan få tag på snygga stilrena design tandborstar?

 • Prralin skriver:

  Åh, snygga! En sån skulle gärna få flytta in hos mig. 🙂

 • Ylva skriver:

  Vad snygga! Har en klassisk röd som inte direkt pryder sin plats bredvid kakelugnen…
  /Ylva

 • Terese Alvén skriver:

  De var väldigt snygga, men det känns som att en klassisk röd är det bästa. I paniken om det brinner kanske du inte ser den designade varianten, då håller du ögonen öppna efter den röda signalfärgen som du är van vid. Bortsett från den ganska så viktiga aspekten hade jag gärna haffat den svartvit-randiga. Mycket snygg.

 • Petra Liuski skriver:

  Så läckert! Nu vill jag ha en ny 🙂

 • Lina skriver:

  Hej, snygga brandsläckare!! Jag tror snarare att det är bättre med en snygg än en röd.. Man vet förhoppningsvis vart man har sina saker i hemmet.. Nu slipper den hamna i garderoben också! Finner ingen fördel med en röd:) Bra idé!

 • Anonym skriver:
 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.