Annons

Bemz förvandlar IKEA till Gervasoni

Ni har säkert märkt hur det nya stilidealet smyger sig på oss. Från det högblankt minimalistiska, ljusa och fräscha (som lovprisats i nära nog ett decennium) har nu inredningsmagasinen och bloggarna börjat predika en mer förlåtande och urbant samlarscenografisk styling med lager på lager av prylar och skrynklat linne. Fint att titta på, men kanske inte så funktionellt att leva i. Paola Navones Ghost personifierar looken med sina synliga och handsydda sömmar. Men Ghost kostar. Därför har Bemz gjort det möjligt att förvandla IKEA till Gervasoni. Deras nya serie ”loose fit” fungerar lite som kejsarens nya kläder för Karlstad. Om du känner dig manad att hålla god min till processionens slut, men inte vill betala fullpris.

Foto: pressbild från Bemz

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Var med och tävla om att bli DAGENS BLOGG hos mig, vinnnaren får en fin länkning till sin blogg ikväll ♥

 • Marcus skriver:

  Lager på lager av prylar, låter inte alls tokigt tycker jag.

  Och återigen, himla nyfiken på vem som vann tävlingen?

 • Plumeria skriver:

  Gillar verkligen den looken 🙂 Fast vet inte om det skulle passa direkt hos mig…

 • cecilia skriver:
 • cecilia skriver:

  Hej Frida …och tack för en fantastisk blogg! Jag köpte för en tid sedan en ljusstake – "Multi candle pin" och har haft svårt att hitta bra ljus till den. Har du (eller någon av alla ni som läser denna blogg) förslag på lämpliga ljus? Antingen har de varit lite ihåliga i botten eller alldeles för hårda så de spruckit när jag tryckt ner ljusen på sina "hållare". Jättetacksam för svar så jag kan njuta av den fina ljusstaken i advent!

 • Anna skriver:

  Hej,

  Gillar verkligen denna stil som jag tycker påminner en del som jag hittar franska tidningar. Min favorit sedan många år är https://art-decoration.dekio.fr/

  Många härliga hem med mycket färger och tyger, inte så stilistiskt korrekt som det alltid ska vara i svenska tidningar.

 • Jag gillar miljön men inte överdraget, sorry Bemz eller snarare sorry Paola Navones.

 • Linda skriver:

  Hej, tack för en fantastiskt bra blogg! Gillade verkligen överdraget, skulle passa perfekt på mitt lantställe, undrar dock var man köpa det?? Tack på förhand!

 • Frida skriver:

  Överdraget finns att beställa på bemz.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.