Annons

Trendföreläsning och butikskväll hos Cooee

Idag ligger jag nerbäddad under täcket och försöker kurera min röst med litervis av te och honung. Igår trotsade jag nämligen förkylningen och körde drygt 20 mil nedåt och inåt landet, till Smålands djupa skogar, för att hålla en trendföreläsning på Cooee och butik Lofts kundkväll. Otroligt kul. Det bjöds på god mat, bubbel och specialrabatter och sen pratade vi trender och hur de påverkar oss även om vi inte tycker att vi bryr oss om dem och så visade jag en bildkavalkad med intryck som jag samlat på mig från det senaste årets mässor, pressvisningar och resor. Extra kul var det att jag fick träffa ett par bloggläsare som hängt med ända sedan starten. Tack för att ni kom fram! Alldeles särskilt glad blev jag också när Sara’s huvud plötsligt dök upp i vimlet. Jag får berätta mer sen. Nu vila!

Foto: Sara Zetterström, Little Miss fix it

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Lite surrealistiskt var det allt när Jesper frågade: -Var det kul att träffa Frida? ja, vem hade kunnat tro det igår morse? 😉 Viva hyrbil och tjugomilaräls! Krya krya!

 • Lina skriver:

  Mäh, jag vill också gå på en sån kundkväll!!

  Hur gör man om man vill be en butik i stan anlita dig för ett sånt upplägg? Hur får de kontakt med dig?

 • Ylva skriver:

  Jag bor i Ljungby och gillar Cooee, särskilt deras halsband! Låter som en mysig kväll.

 • Daniel skriver:

  Krya på dig!!

 • Lotta skriver:

  Tack för en väldigt bra trendföreläsning. Och vad roligt att se dig IRL efter många års läsande av din blogg (och inga tidigare kommentarer ;-))
  Krya på dig.

 • Aniika skriver:

  Åh, vad kul det låter! Hoppas också kunna höra dig föreläsa framöver. Krya på dig.

 • Martina skriver:

  Tänkte bara tipsa om att den där fina galgen med rosett som du hade hängt tidningar på finns på Lagerhaus nu i ett 4-pack för 49:- Kanske något du vill tipsa om i bloggen! Krya på dig

  https://www.lagerhaus.se/produkter/nyheter/289#galgar-sammet-svart-4-pack-p1602

 • Lotta skriver:

  Trevlig kväll med nya insikter om trender. Man kan bara förundras över reklamens "makt" över oss alla. Antingen man vill eller inte! Rekommenderar "Ljust och fräscht" med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Gå och titta om ni kan!

 • vita_margarita skriver:

  Vad härligt att ditt företag rullar på.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.