Annons

Stråhattfabriken på Kungsholmen

Ibland grämer det mig att jag aldrig har eller troligen kommer att bo i Sveriges huvudstad. Men lek med tanken att flyttlasset hade varit planerat inom närmsta året, då hade de blivande lägenheterna i Rügheimer & Beckers gamla stråhattfabrik på Kungsholmen definitivt hamnat under min radar i sökandet efter intressanta objekt. Nu är det ju bara 3D-renderade bilder, vad jag kan se, men det verkar ju minst sagt lovande och lokalerna varsamt bevarade. Och jag säger bara grått. SÅ flott!

Foto: Oscar Properties

Kategorier:

Kommentarer

 • Pethra etc skriver:

  Oj, ja tack! 🙂 Mycket flott!

 • Anna Gillar skriver:

  Mkt fint!! Denna måste jag låna av dig, tack för tips! Ax

 • Petra skriver:

  Väldigt, väldigt fint! Och det är samma arkitekt som ritat denna pärla, också på Kungsholmen:

  https://www.alexanderwhite.se/objekt/obj17841n1117476676

  /Petra

 • Karin L skriver:

  Har jobbat just runt hörnet under flera års tid, och slutade nyligen där. De har byggt under låååång tid i det aktuella kvarteret. Lite för nära fd jobbet för min smak, men det ser ut att bli fina bostäder!

 • Anonym skriver:

  Wow helt sönslöst fint! Vilka säljer var kan man köpa mer info please!!! :)) Vill haaa…. Tack för en jätte fin blogg med massor av härliga inspirerande bilder. 🙂

 • Sandra skriver:

  Det var helt underbart, jag var på pressvisningen igår. Glad att någon renoverar detta hus med rätt fingertoppskänsla, ryser över vad typ Skanska skulle hittat på, men samtidigt så deppigt att priserna kommer att vida överskrida min budget.

 • Anonym skriver:

  Jag har pratat med en av mäklarna på Eklund Stockholm New York som säljer. Jag skall boka en 3:a. Blev helt mållös hur fint det var.

 • Lisa skriver:

  För en ännu bättre och stillsammare hemmiljö:

  https://www.sofsci.com/sv

  Lugn och ro är bland det värdefullaste som finns idag.

  .

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.