Annons

Nytt från Iittala

När vi var i Finland förra veckan fångade jag en nyhet på bild som inte har dykt upp i butik riktigt än. I Sverige lanseras den närmare jul. Det är en prickig porslinsserie med namnet Kulku, som tagits fram i rött och grått. Tittar man snabbt ser det ut som en skuggspegel av Oiva Toikkas glasserie Kastehelmi. Visst var dukningen sober? Jag gillar de pärlgrå tonerna. Och ljusstakarna Festivo, förstås.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Men så fint, helt i min smak! Jättefina bilder, Frida!

 • Annaleena skriver:

  Åh, lovely!

 • Maria Westerlund skriver:

  Jättefint! När jag ser det så här ångrar jag nästan att jag lade iväg några Festivo på loppisen vår. Fina underlägg! Vet du något om dem?

 • tina skriver:

  Jättefin porslinsserie och vilken fin dukning också.
  kram!

 • Annica skriver:

  Åhh sååå fint. ;D du ger mig inspiration 🙂

 • Joanna <3 skriver:

  Ser modernt och fräscht ut!

  Kör just nu en frågestund på bloggen, fråga mig något vad som helst! Slumpar sedan två bloggar som jag kommer länka som tack. 🙂

  Kramisar!

 • Loppan Lorum skriver:

  Ojojoj vilket fint mönster! Vi åt alltid efterrätten hemma på de där glasassietterna, men tyvärr hann min far göra sig av med dem innan jag hann berätta att de var både värdefulla och t o m trendiga. Förtretligt! Skulle absolut kunna tänka mig en uppsättning porslinsskålar med detta nya mönster, inte minst av nostalgiska skäl.

 • Petra skriver:

  vågar nästen inte kika. Älskar Iittalas kollektioner och får en sådan där överväldigande känsla av VILL HA då jag ser sådant här. 🙂

 • anne skriver:

  Åh, fint! En annan som lyckats med sitt porslin är rotor, såg att dem tagit in deras sortiment på sweethome.se

  så fint.
  https://www.sweethome.se/sv/products/rotor.php

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.