Annons

Intervju i Allt-i-Hemmet

Jag har ju glömt att berätta om senaste numret av tidningen Allt-i-Hemmet! Där finns jag och ett gäng andra bloggare (bland annat underbaraclara) intervjuade på varsin helsida om våra personliga favoriter bland höstens nya produkter och trender. Här ser ni en glimt av mitt svar. Vill ni läsa hela så tror jag att den finns i tidningshyllan ett litet tag till, innan septembernumret dyker upp.

inredningsblogg trendenser
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Åh vad roligt!

 • Alexandra skriver:

  Vart kan man fa tag pa den underbara trataxen???

 • Marie skriver:

  Fint inslag Frida!
  Alexandra – varmt välkommen att handla taxen på
  https://www.aschebergsgatan24.se/vara-varumarken/rosendahl/
  Allt gott.

 • Lina skriver:

  Grattis!

 • Johanna B skriver:

  Håller med om att taxen är himla söt! :DD

 • Lena skriver:

  Håller tummarna att tidningen finns kvar!

 • Emelie skriver:

  Allt i Hemmet är ingen tidning jag läser i vanliga fall, men nu måste jag ju kolla om den finns kvar i affären!

 • Hannnah skriver:

  Ska genast köpa mig ett ex av AiH! ;-P

 • Jenny skriver:

  Tidningen fanns inte kvar i butiken, det var nya numret istället. Och jag som så gärna vill veta var man kan köpa New yorktavlan?

 • Vad roligt, det måste jag kika på!

 • Frida skriver:

  Manhattanaffischen finns ex. på Artilleriet och i Ohlsson Gehrtels webbshop:
  https://www.olssongerthel.se/produkt/guide-manhattan-affisch

 • Kul att se att en del favoriter redan hittat hem till mig… 😉

 • Glömde en sak…

  Manhattanaffischen såg jag även på NK Home i Stockholm… Ursnygg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.