Annons

Nytt från afswedala 2011/12

Jag snabblunchade med min gamla kollega Jeanette häromdagen. Hon driver numera egna företaget afswedala, som gör helsvenska bäddset och textilier. Medan vi slevade i oss varsin sallad från Coffee and Deli hann jag övertala henne att visa de nya katalogbilderna som de precis hade varit och fotat. Oretuschade och allt. Men riktigt, riktigt fina. Jag fastnade bland annat för serien med svarta ”utanpåsömmar” som stylats snyggt med en svart Kelim på golvet och de krispigt vita lakanen med gula broderier som matchats med en sliten Safari-fåtölj. Jag gillar´t. Och bilderna är som sagt så färska att de inte ens hunnit lämnas till tryck ännu, men hon gav mig tillåtelse att visa en smygkik.

Foto: afswedala kollektion 2011/2012

Kategorier:

Kommentarer

 • Hemmakatten skriver:

  Riktigt fräscha sängtextilier. Af Swedala har verkligen hittat rätt i sin design.

 • johanna skriver:

  Gillar de gula detaljerna, Af Swedala har riktigt fina grejor.

 • EvaLi skriver:

  Hej,
  Jag har skrivit ett litet inlägg om inspirerande bloggare (du är definitivt en av dem) och då lånade jag helt fräckt en bild av dig (MED LÄNK), hoppas det är ok!?

 • Rosa drömmar skriver:

  Af Swedala – mycket fräscht sänglinne.

 • Nathalié skriver:

  Gud vad fint :). Och vilket roligt liv & jobb du verkar har! Önskar att jag var lika motiverad och stark, då hade jag kanske också lyckats i livet.

  Kram

 • Louise skriver:

  Men så fint. Gillar verkligen det ostajlat stajlade. Det är så här sängkläder ska användas och se ut. Snyggt grepp!

 • Sofia skriver:

  Otroligt fina bilder. Både IKEA-mattan och Arne Norell-fåtöljen njuter jag av här hemma också.

 • Mari Nilsson skriver:

  Veldig veldig fine! hvor og når kommer de i salg?

 • Vilka fantastiskt fina påslakan… som en dröm. Plats nummer 1 på min inköslista! 🙂

 • Vilka fantastiskt fina påslakan… som en dröm. Plats nummer 1 på min inköslista! 🙂

 • Hayley skriver:

  Åh jag är så sjukt sugen på en sängkappa.. Har dock sängram så det går la inte att fixa till det. Inga tips va? Jag har letat högt och lågt men inga verkar funka till en säng med sängram.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.