Annons

Dagens pepp

Nu är det inte meningen att det här ska bli en totalt ”egonamnamifierad ”blogg som bara handlar om mig. Men eftersom jag fick nys om att min intervju i Plaza Interiör också har publicerats den här månaden kan jag inte låta bli att tipsa om ännu ett pressklipp. Eller ska jag säga ”peppklipp”. Även den här artikeln tar nämligen upp min tvära U-sväng mot förnuftet. Att jag har slutat på ett bra jobb, för att kasta mig ut i osäkerheten och starta eget. Vill du läsa mer om mina framtidsplaner så finns jag med på sista sidan.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jag tycker det är kul att läsa om dig och dina framgångar. Kanske för att man följt dig från början och vet hur du kämpat och kämpar 🙂
  Det är inspirerande!!

 • Lina skriver:

  Grattis!

 • Johanna B. skriver:

  Kul med mera press (ska smygläsa sistasidan på affären nästa gång!!). Vad är det för rutigt och fint som skymtar i bakgrunden under koppen?

 • Läste häromdagen:) Noterade fel efternamn bara 😉

 • Hemmakatten skriver:

  Roligt att du får uppmärksamhet i så många tidningar. Det är du värd! Och så är det intressant att höra någon göra en stor förändring i yrkeslivet.

 • Kakan skriver:

  Det var en trevlig överraskning att se intervjun med dig i tidningen! Inspirerande

 • Kristina skriver:

  Vad roligt! Du är så begåvad så jag är övertygad om att vad du än tar dig för kommer gå galant. Jag är så nyfiken: var får man tag i ett sådant färgsprakande block som muggen står på? Blogga gärna om det. Snygga kontorsartiklar gör alltid jobbet roligare.

  PS. Älskar din blogg. DS

 • Daniel skriver:

  Hej, vad kul, då får man köpa den och läsa lite!
  Ha en underbar dag!

  Mvh
  Daniel

 • Helena skriver:

  Shit vad spännande! Lycka till!

 • Martina skriver:

  Såg att några var nyfikna på blocket, det är från Åhléns 🙂

 • Ännu en tidning jag köpa hem =)
  Du inspirera verkligen mig.

 • Petra skriver:

  Sträcka på dig massor SKA du göra. Du gör ett fantastiskt jobb och har slitit för det så självklart är du värd varenda artikel. Kul!

 • Rebecka' skriver:

  Fin & sjukt bra blogg 🙂 like it sötnos'

 • Sånt pepp kan man ju inte få för mycket av. Heja dig!

 • Du är värd all publicitet! Otroligt starkt gjort att ta det steget men det klarar du galant!

  Hoppas att vi kanske ses på Formex.

  Mvh

  Karin

 • Såg dig också i Allt i Hemmet 🙂

 • Lisa skriver:

  TACK för konst-tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.