Annons

Ståfrukost modell sommar

Vad roligt det var att läsa allas smeknamn på fenomenet fotofrukostar. ”Barnfrifrukost” och ”Bloggfrukost” ligger nog närmast sanningen. För lite undrar man ju, hur verklighetstrogna (eller trivsamma) de är, de där Everestliknande frukostbergen som bloggarna både ska hinna styla och fota och äta och njuta av – tillsammans med andra? – innan de läggs ut till beskådan på webben. Här kommer en tvärtemotvariant. Morgonens på-språng-mat. Min nya obsession äts med fördel ståendes vid köksbänken och lagar sig nästan själv medan man fönar håret. Nåja, nästan. Knäckemacka modell rågrut kokt ägg. Bara lite flingsalt och nyklippt dill på toppen, sen är det klart. Smakar sommar som inget annat. Jag älskar’t!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Skönt att du tar ner bloggfrukostarna på jorden lite! 😉

  Ha en fin dag!

 • Lina skriver:

  Vilken fint porslin. Var kommer det ifrån?

 • Johanna skriver:

  Vad dricker du för te? Jag har trillat dit på Clippers sjukt fina förpackningar. Tur att de dessutom är goda och Fairtrade, då är det lite lättare att motivera varför jag ska ha så många.

 • Johanna B. skriver:

  Mums!

 • Ser ut som en finfint frukost detta också. Underbart porslin!

 • Frida skriver:

  Porslinet är Musselmalet Mega, danska härligheter. Tantigt kanske, men jag gillar.

 • Malin skriver:

  Jag tycker frukosten ser ganska fin ut jag:) Här blir det en enkel tråkig ostmacka:P Ha en bra helg Frida!

 • Jessika skriver:

  Hihi, kan inte låta bli att fnissa över din tro att du har tagit ner "bloggfrukostarna" på en mer human skala. Välkommen till världen när frukosten ska ätas samtidigt som treåringen välter ut sitt mjölkglas, vill byta tunnbrödet mot annat bröd, leker med flingorna och tror att de mjölkupplösta har blivit bilar, kör fingret i bordsmargarinet och tar en tur med det över den nyss avtorkade vita bordskivan. Och precis just i allt detta ska din egen kopp med kaffe och smörgås avnjutas. Jag lovar dig; den ser inte ut som din frukostbild, oavsett hur trendigt och fräscht mitt porslin än är =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.