Annons

Dagens detalj: Finskräp

Jag vet, det här är 1-0 till PR-byrån, men jag kunde inte låta bli att följa instruktionerna i VIPP’s senaste pressmeddelande som kom på mailen häromdagen. Nu kan man nämligen byta ut sin fula papperskorg modell standard från operativsystemet på sin dator, till en tjusig VIPP-tunna. Svårt lockande finess för en designjunkie som mig. Så nu har jag gjort’et. Och se så snyggt det blev. En print screen från mitt digitala skrivbord, som det såg ut för en kvart sen. Testa du med! Det funkar både för MAC och Windows.

Foto: skärmdump från min dator

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Briljant. Jag ska också!

 • Smäm skriver:

  Ååååh! Vilken grej! Klart att jag måste fixa.

 • Everlasting skriver:

  Oooooh, den ser ju ute precis som min riktiga tunna, fast i annan färg. Nu måste ju jag också göra det!

 • Lina skriver:

  Vilken rolig idé!

 • Tack för tipset, nu är det fixat även här. Klart man gärna snyggar till när man kan. 🙂

  Ha en fin helg!
  Lina

 • Sarah W skriver:

  Ja me! 🙂

 • Malin skriver:

  Åhhh, vilken rolig idé. Tack för tipset!!!

 • Sandra S. skriver:

  Ja, nej, jag kunde inte heller låta bli. Yey, jag har en Vipp, om än virtuell.

 • Gila skriver:

  Thanx!

 • Leila skriver:

  kolla in blogg!!

 • Anonym skriver:

  Roligt! Tack för tipset

 • Maria skriver:

  hi hi, gjorde det precis! Tack för tipset ; )

 • Johanna B. skriver:

  Roligaste designappen ever!

 • erica skriver:

  Ha ha, jag pimpade datorn igår med Vipp 🙂 Blev ju så mycket finare!

 • Anonym skriver:

  Nu har jag också precis gjort det – vilken rolig idé!

 • Åhå underbart! Tack för tipset 🙂

 • Lisa skriver:

  Ha – kul! Tack för tips!

 • Linda skriver:

  Nämen! Sicken rolig, den måste jag skaffa, tack för tipset!

 • Anna skriver:

  Haha, hur ska man kunna motstå?!

 • Robban skriver:

  Tack för tipset!

 • Sofia skriver:

  Supersnyggt! Har laddat hem filen, men klarar inte av att installera den? Har googlat en del, men finner inte hur jag ska göra för att ersätta den vanliga ikonen med denna nya, någon som kan hjälpa mig?

  Tack på förhand!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.