Annons

Sökes: Svart Bumling!

Det är inte ofta jag använder bloggen i jobbsyfte men nu har jag stött på en lite knivig situation och behöver er hjälp. Nu på tisdag ska jag nämligen styla en lägenhet, till Poseidons tidning Våra Kvarters ”hyresrätts-makeover-tävling”, och paret som vann önskar sig en svart Bumling ovanför köksbordet. Problemet? De nytillverkade görs bara i vitt, rött och silver. Och ingen retrolampa modell äldre verkar gå att uppbringa i Göteborgsområdet. De annonser jag hittat på Blocket ger inga svar. Tanken var att köpa en retro och lämna in den till en lackeringsfirma men hittar vi ingen sådan går idén i stöpet. Att köpa och lacka en ny ryms inte i vår budget. Så, min fråga blir därför. Har du eller någon du känner en gammal Bumling till salu? Om så köper jag den bums. Hör gärna av dig på mail så ringer jag upp!


Foto: Skönahem.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Hej frida,
  Jag har mailat dig!
  /Marie

 • Anonym skriver:

  Köp en begangnad och lämna in den på lakering, det har jag gjort med min som var senapsgul men blev vit, mycket bra resultat. 🙂

 • Rummet skriver:

  Hej! Vi har en svart bumling i butiken som jag jobbar i, den är ny och gjordes i limiterad upplaga tror jag. den går säkert att skicka den direkt i morgon! / sara

 • Lina skriver:

  Snygg bild. Vit är ju minst lika fin!

 • Sofia skriver:

  Tror att väldigt många hade hjälpt till, bara vi hade kunnat. Har försökt men går också bet…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.