Annons

Min helg i två bilder

Kameran har vilat i väskan mestadels av den gångna långhelgen, men om man ska summera dagarna som passerat med två foton så skulle man kunna göras det med de här som jag nyss hittade när jag rensade minneskortet på slask. ”Sova” och ”läsa” har nämligen varit två dominerande aktiviteter. På Sankt Jörgens SPA vilade vi mot fluffiga kuddar och bläddrade mellan de här finfina låneböckerna från hotellets eget bibliotek. Tom Fords tjusiga fotobok i svartklädda pärmar rekommenderas varmt.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Härligt! Antar att du har haft det riktigt bra 🙂

 • Åh "sova och läsa" är nåt jag verkligen skulle vilja ägna lite tid åt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.