Annons

Kreativ oskärpa

Ibland är det skönt att tänka lika närsynt som ett kameraobjektiv. När man zoomar in på det lilla i livet blir ju högarna som tornar upp sig i hörnen bara en suddig kuliss och med den inställningen blir det så mycket enklare att njuta av en ledig söndag med prassliga morgontidningar och färskt bröd från Alvar & Ivar på frukostbordet. Det här bildparet från min morgon känns därför väldigt talande för min helg. Bokhögen i bakgrunden kan helt enkelt sorteras en annan dag. Idag står bara vila på schemat. Härligt.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna skriver:

    Det är vansinnigt gott med skogaholmslimpa också, allt behöver inte vara så pretantiöst.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.