Annons

Kreativ oskärpa

Ibland är det skönt att tänka lika närsynt som ett kameraobjektiv. När man zoomar in på det lilla i livet blir ju högarna som tornar upp sig i hörnen bara en suddig kuliss och med den inställningen blir det så mycket enklare att njuta av en ledig söndag med prassliga morgontidningar och färskt bröd från Alvar & Ivar på frukostbordet. Det här bildparet från min morgon känns därför väldigt talande för min helg. Bokhögen i bakgrunden kan helt enkelt sorteras en annan dag. Idag står bara vila på schemat. Härligt.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna skriver:

    Det är vansinnigt gott med skogaholmslimpa också, allt behöver inte vara så pretantiöst.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *