Annons

Frukostfirande och jobbfilosoferande

Bara ett par veckor in på min nya tillvaro som egenföretagare har jag märkt att jag besitter närmast fascistoida egenskaper som chef. Jag blir så fokuserad att jag glömmer bort att äta och sova och inte ens har ro att dricka upp kaffekoppen under fikapauserna. Så, för att kompensera allt våld jag brukat på min egen kropp de senaste dagarna gav jag mig själv lite sovmorgon idag. Och firade avslutat verk med nybakt från Alvar&Ivar. Bästa brödet i stan. Hur ska jag klara mig när de har sommarstängt?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess skriver:

  Vad mysigt!

 • mallan skriver:

  Du får åka till Varberg o Kustbageriet och bunkra upp 🙂

 • Tant Johanna skriver:

  Så gott!
  Vet inte hur man ska klara sig riktigt..
  Da Matteos bageri vid Artilleriet är inte fy skam heller så det får helt enkelt bli bröd därifrån över sommaren. Vilka problem vi har 🙂
  Kram Johanna

 • Ida skriver:

  Är du inte sugen på att börja baka själv?? =)

 • Anonym skriver:

  Schysst blogg !! Spana gärna in min foto-portfolio och blogg, fotograferar i Los Angeles, Paris, New York, Miami, Las Vegas, San Francisco och mer,, Ha det !!
  // David Thornell Photography

 • karin skriver:

  Åh, jag älskar också det brödet! haha.

 • NINNIE skriver:

  vilken underbar frukost! yummie!

 • Bra du tar dig en liten pause, väl förtjänat verkligen! / H

 • Skönt med sovmorgon

  Lite brödtips om du vill göra en utflykt i sommar: Cumpane vid mariaplan har öppet hela sommaren, lika gott bröd med inte riktigt lika snygga bagarkläder och så BAKA stenungsbageri i Sannegårdshamnen

 • Axelina skriver:

  God frukost.. Poppis det där med att fota sin frukost. Själv är jag hopplös på frukost och hoppar oftast över den…

 • Då får du baka själv. Det är något harmoniskt över bakandet. 🙂

 • Jess skriver:

  Ett tips är franske bagaren vid Karl Johansskolan i Majorna. Hälften så dyrt som Alvar & Ivar och minst lika gott!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.