Annons

Boktips

Idag har jag varit och gjort ett hemma-hos-reportage till Plaza Interiör, som kommer att publiceras lite längre fram. Paret som ägde lägenheten hade massor av inredningsgodis, däribland böcker, som jag inte kunde låta bli att bläddra i. Bland annat bloggaren Holly Beckers bok Decorate och Sibella Courts etcetc. De måste bara införskaffas. Två boktips alltså, även till andra som är på inspirationsjakt!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  TACK för tipset! =)

  Kram Jenny

 • Henrik Nordell skriver:

  Bra tips! Jag ska försöka kolla upp de böckerna.

 • johanna skriver:

  Åhh, jag har gått och funderat länge på om jag ska beställa Holly Beckers bok.

 • Anonym skriver:

  Så söt blogg! 🙂 Hoppas du har haft en bra helg-
  /Platin

 • Anonym skriver:

  Så söt blogg! 🙂 Hoppas du har haft en bra helg-
  /Platin

 • Anonym skriver:

  Bra tips! Dessa har legat i mitt bakhuvud och nu kom de fram igen, skall definitivt att införskaffas. Tack för en bra blogg!

 • kakan skriver:

  Bra tips! Dessa har legat i mitt bakhuvud och nu kom de fram igen, skall definitivt att införskaffas. Tack för en bra blogg!

 • Evelinaandersson skriver:

  Jag har precis startat min blogg om mode, musik, modelljobb osv, vore jättekul om du ville titta in 🙂 Kraam

  http://www.evelinaandersson.blogspot.com

 • Rebecka skriver:

  Det ska bli spännande att se hemma-hos-reportaget 🙂
  /Rebecka

 • Fiffiga Systrar skriver:

  Härliga böcker! De måste synas lite mer ingående!
  Tack för tipset!

 • tinajo skriver:

  Decorate har jag tänkt köpa men den var slut där jag brukar handla mina böcker, så jag får vackert vänta ett tag till. 🙂

 • Åsa skriver:

  Vad kul! Bra tips nu när vi gör om hemma 🙂

  https://asahoffman.blogg.se/2011/may/nya-inredningen.html

 • Purple Area skriver:

  Etcetera boken köpte jag när jag var i London förra året. Den är kul och inspirerande på ett lite annorlunda sätt. Väldigt bohemisk, med murriga färger, avskavda vardagsprylar blandade med tusen andra prylar. Ingen minimalism där inte. Lite kul helt klart!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.