Annons

Pastellkaramell till Livet Hemma

Minns ni de stora påsarna som jag hade kånkat hem häromveckan? Det var b la produktplock för ett pysseljobb på temat påsk som jag fått i uppdrag att göra för Livet Hemma. Här är en del av resultatet. En riktig pastellkaramell. Fler av mina bilder och idéer hittar du om du klickar dig vidare hit.
 
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se för IKEA Livet Hemma.

Kommentarer

 • Hej Frida, kul att du gjort bilder för Ikea! Jobbar som inredare i Västerås, tror kanske jag såg dej där i samband med (lite innan) nya Ikeas öppning? Lycka till med alla projekt!

 • Johanna skriver:

  Jättefina bilder och söt ägg-kanin!

 • Malin skriver:

  Hej Frida, tack snälla för din värmande kommentar, vilken ära att få besök av dig. Tack vare dig och din första blogg husmusen blev jag så inspirerad att jag själv valde att blogga. Och jag ångrar inte en sekund. Så tusen tack för all inspiration. Du är super duktig. Keep ut the goog work 🙂

  Kram

 • Lina skriver:

  Vad duktig du är på att fota! Det är så kul att följa alla dina projekt.

 • Anonym skriver:

  Man njuter som vanligt av dina välstylade bilder – extra mycket när du själv är "den skyldige". 🙂
  Du är ett inspirerande fullblodsproffs i mina ögon, och jag gillar särskilt mycket idén att mixa ljus och ägg i IKEA PS ljushållare. Smart!
  Tack för påskhälsning inne hos mig, ha nu en härlig påskledighet Frida!

 • saravillfara skriver:

  oops, min avsändare försvann visst i inlägget ovan…!

 • Vilken fin påskdukning! Påhittiga detaljer, gillar speciellt de söta påskhararna och äggen i PS-lyktorna. Så smart!

 • Vilken fin dukning du gjort Frida. La precis själv upp några bilder av min dukning på min lilla sida..

 • Saga skriver:

  Jag har letat efter "betong-tapet" men hittar ingenting.. Vart finns de? Blir ju fantastiskt med färgglada detaljer!

 • Du är grym Frida!

 • Frida, du är alltid något för dig själv. Dom är helt fantastiska. Du har jätte bra idéer jämt också! Såg den naturliga dukningen på Livet Hemma också. Jätte fin! Hoppas att du får en jätte bra påsk!

 • maria skriver:

  gud vad smart att ha ägg i den där ikea-ljuslyktan! det ska jag komma ihåg 🙂

 • Vicke skriver:

  Tack för din kommentar hos mig, det värmer:D
  Som vanligt möts man av härlig inspiration hos dig, precis som Sara säger jag att det är extrakul när det är du själv som stylat !
  Ha en underbar påsk
  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.