Annons

Kan ni gissa var jag är?

Om ni undrar varför det är tyst här på bloggen i helgen så beror det på att jag just nu befinner mig i en Europeisk stad där konditorierna gör påskägg med fotbollslagens emblem inför årets kanske viktigaste derby. Jag är nämligen i Milano och ska kika på matchen mellan Inter – Milan. Niklas fick resan och biljetterna av mig i julklapp och jag har lovat fullt fotbollsfokus. Men ni kan vara lugna, jag ska tillbaka igen om två veckor för att besöka Milanomässan så då kommer det bli inredning för hela slanten. I väntan på det, och matchen, kommer en pausbild från dagens runda på stan, inspirerad av helgens tema.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Gagga skriver:

  Kul! Sitter med min stickning framför TV:n o ser matchen just nu.

 • monnah skriver:

  Ha det så trevligt!

 • Malin skriver:

  Haha, där snackar vi fotbollskultur. Ha så trevligt!

 • Sylvia skriver:

  Du matar väl duvorna?

 • Aniika skriver:

  Vad kul att uppleva den matchen på plats, synd bara att inte Zlatan himself var med och spelade! Jag satt och tittade på matchen på tv tillsammans med min man, men hade hellre sett den i Milano… 🙂

 • Elenore skriver:

  Hoppas ni hade en bra helg, vädret var väl helt ok 😉 Vi var i Rom helgen, och gud så skönt det var med lite sol och riktig värme!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.