Annons

Smålandsbesök och designkärlek

Igår kväll var jag i Markaryd och höll ett föredrag om trender på butiken Sisters trends kundkväll, som arrangerades på Ekebacken. Riktigt kul, men åh vad jag önskar att jag hade haft bättre kamerautrustning med mig så att jag kunde visa er bilder. Det blev bara pannkaka av de foton jag tog. Men ni skulle ha sett! Mitt inne i de småländska skogarna, intill en liten sjö, ligger detta hotell som är en fullkomlig designskatt. Någon hade väldigt bra smak, och pengar, när husen byggdes för 50 år sedan. I matsalen står hundratalet Wegner Y-stolar. I toppskick. Ja, de har så många Wegnerstolar att de inte får plats med alla. Några av dem huserade därför inne på t o a l e t t e n (!). Nej, jag skojar inte. Innan jag körde hem fick jag en visning av ”Wegner Villan”. Fylld med Wegnerstolar, Wegnerfåtöljer, Wegnerbord, Märta Måås-Fjetterström och Uppsala Ekeby en masse. Nej. Jag måste åka tillbaka igen, och fota det så att ni får se. Stort tack till Therese och Marie på Sisters Trend, och till de 70 kunderna som kom och lyssnade, för en härlig kväll!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Det låter riktigt läckert!

 • Johanna skriver:

  Jag blir nyfiken! Kikade in på deras hemsida men där borde det också finnas mer bilder. Du får åka dit och fota åt dem!! :-))

 • Anonym skriver:

  Tack själv Frida för en fantastisk kväll,,,mkt inspirerande föreläsning,,och DU är en sån god talare,,, det är alltid lika trevligt att ses=)
  Välkommen till Markaryd-när du vill=)
  Kram Marie och Therese på Sisters Trend

 • Carolina skriver:

  Härligt! Men när man tittar på hemsidan ser det ut som ett lite tristare "90-tals"-hotell… Värt ett besök i alla fall kanske?

 • Anna skriver:

  Låter onekligen som en underbar plats!

 • Liza skriver:

  Ska bli kul att få se bilderna! Det finns "pärlor" i vårt avlånga land där man minst anar det!
  Kram!
  Liza

 • Maja skriver:

  Markaryd!? Det låter ju fullständigt osannolikt.. Men vad trevligt. Dagens positiva överraskning!

 • Frida skriver:

  Carolina:
  Det finns lite dåligt med bilder på deras hemsida. De borde komplettera med fler foton från den äldre designdelen, Jag ska tipsa dem!

 • sanna♥ skriver:

  Fin bild !:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.