Annons

Kungligt boende?

Lagomt till min födelsedag damp Ebbas fina inbjudan till boksläppet ner i min brevlåda. Det äger rum under en maxad vecka men om jag bara lyckas pussla ihop kampanjlansering, Guldäggsmingel och Milanomässa under de här dagarna ska jag väl kunna klämma in detta också. Ebba har skrivit en bok om kungligt mode. Vilket genast fick mig att fundera, men hur bor de då? Knappast i guldkantade slott med krås längre. Väl? Jag är så nyfiken på hur Haga Slott har artat sig efter renoveringarna. Om det är någonting i likhet med Amalienborg så finns det ju underlag för ännu en bok. Om de moderna kungligheternas inredningssmak.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Grattis på födelsedagen.. antar att det är lite i efterskott för jag tror inte posten kommer vid åtta tiden på morgonen hos dig 😀

 • Frida skriver:

  Camilla: Ha ha, helt rätt uträknat. Posten på bild kom igår. Tack för efterskottsgrattiset!

 • Där kanske du har den första grunden till bokprojektet som du funderade över tidigare. Jag gillar temat!

 • Jag är också så otroligt nyfiken på Haga slott! Tänk om en inredningstidning fick tillgång till att fota det… Har bara hört att de har kök från Kvänum, men det kom från en skvallerblaska så det behöver inte stämma, även om det är troligt. Ska vi starta en kampanj? 😉

 • Maria skriver:

  Vilken fin inbjudan!
  Ja, varför inte försöka få tillåtelse att ge ut en sådan bok?!

 • Knaada skriver:

  Den boken hade jag köpt, jag är precis lika nyfiken!

  Är det din födelsedag idag? I sånt fall ett stort grattis från mig!

 • Ninni skriver:

  Den boken skulle jag utan tvekan köpa! Skapa den!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.