Annons

The Coveteur

Några av er har säkert redan hittat dit, men det här är en sajt som tål att nämnas fler än en gång och för er som inte hört talas om än kommer här ett fredagsklicktips som man lätt kan bränna en bra stund på om man inte är disciplinerad. The Coveteur är en modefokuserad variant av The Selbys, som dokumenterar stilleben i modepersonligheters hem och garderober. Otroligt fina sneak peaks. Och jag kan inte låta bli att undra. Blir det här nästa stora fototrend inom bloggvärlden? Kika in när du har en stund över!

Foto: The Coveteur

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilket underbart ögongodis, tack för tipset. Ha en trevlig helg Frida!

 • Anette skriver:

  Så fina bilder! Och du kan nog ha rätt i att det här är nästa fototrend…

 • amanda skriver:

  Åh, chanel väskan!

 • Maria skriver:

  Nej jag hade inte hittat dit! Tack för tipset, I love it!

 • monnah skriver:

  Jag hakar på…

 • Absolut så vackert och en trend vi bara sett början på.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.