Annons

Inspirationskollage grafisk dukning

Det är många som har hört av sig med frågor om de olika delarna jag använde i dukningen som visades i TV. Man ska ju helst inte namna något specifikt företag i statlig television för att undvika att gynna eller missgynna några leverantörer, men jag har fått lov att publicera källor på de saker ni frågar efter i min blogg. På så vis besparar vi ju oss alla en del mail. När jag plockade prylar till dukningen utgick jag ifrån att vi skulle prata om en mogen och väldigt utbredd trend. Jag valde då en svartvita bas med trärena inslag och bokstavs- och citatvurmen som syns lite här och där i olika sammanhang de senaste åren. Både inom mode och inredning. Nästa lördag ska vi prata om en ny och färskare trend, som inte slagit på bred front. Ännu. Håll utkik nästa vecka. Samma tid och kanal! På torsdag spelar vi in igen.

Kollage: Therese Sennerholts budskapsvykort som jag använde som hälsningskort i dukningen, Skålar från Filippa K och Rörstrand, fat och tallrikar från Höganäs, träbokstäver från Panduro, mjölkkanna och saltkar från Design House Stockholm, ljusstakar som träflaskor av Daniel Franzén, bokstavsljusstakar i obehandlat trä av Lina Meier och hembakta fortune cookies med egna budskap – receptet hittar du här!

Kategorier:

Kommentarer

 • magalerie skriver:

  Love the black and white prints and the wood ampersand candle holder 🙂
  Thanks for sharing !

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.