Annons

Hej från studion!

Idag spelar jag in Gokväll Lördag i Umeå tillsammans med Ebba Von Sydow och ett gäng spännande gäster som ni får se mer av i helgen. Eftersom allt körs på live-tape är det precis som direktsändning. Otroligt pirrigt och kul! Och en väloljad proffsig produktion. Det är nog bland det roligaste jag gjort sedan jag startade bloggen. På lördag visas avsnittet kl. 18.15-19 på SVT1. Då kommer jag bland annat att prata dukningstips och lära er hur man viker en Alla-Hjärtansdags-servett. Här kommer ett hej från SVT-studion så länge!

Foto: SVT

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Vad fina ni är 🙂

 • Emmie skriver:

  Hej Frida! Så spännande och kul! Jag ska självklart titta nu på lördag 🙂

 • Johanna skriver:

  Heja vad kul! Det här ser jag VERKLIGEN fram emot!

 • Lina skriver:

  Två fina förebilder! Ska bli kul att se resultatet på lördag.

 • charlotta skriver:

  grattis till förlovningen!

 • camillasnyahem skriver:

  Ska bli så roligt att se, både du och Ebba är så duktiga! Sanna inspiratörer för många av oss bloggerskor. 🙂

  Ha det fint!

 • Kul! Jag kommer att titta!

 • Aa – så spännande! Det måste jag självklart kolla in på lördag!

  …och den där hjärtvikningen känner jag igen från lillans överraskningsdukning till oss föräldrar en frukostmorgon för ett par veckor sedan. Jag tänkte att hon kanske klurat ut det själv, men det inser jag nu att hon förmodligen inte gjort. 🙂

  Lycka till!

 • Anna skriver:

  Grattis grattis! Ska kolla in er på lördag!

 • Vad kul det ska bli att se programmet. Ser att du har en ring på fingret!! GRATTIS!
  KRAM Viktoria

 • Malin skriver:

  Åhh vad skoj! Det måste jag ju se!

  Kramar Malin

 • Besviken skriver:

  Tycker det är jättekul att du är med i TV, det är du verkligen värd efter allt slit och bra resultat. Men missförstå mig rätt, lite besviken är jag som din läsare då en liten lampa gick till Ebba och lite rampljus därefter gick till Frida… Dessutom vem kan konkurera med en yrkesbloggare ang bloggtips? Kanske värt att fundera lite kring.

 • Så himla roligt, det avsnittet ska jag inte missa!

 • Mrs. b skriver:

  Så roligt! Det måste jag se!

 • Frida skriver:

  Tack för alla glada peppande kommentarer! Och för gratulationerna till förlovningen, det känns fantastiskt.

  Besviken:
  Din kommentar gör mig ledsen. Det är tråkigt att du ens spekulerar i sådana saker, men självklart har SVT's programredaktör Lotta (inte Ebba) bokat mig för detta uppdrag på grund av vad jag kan bidra med till programmet och inget annat. När Ebba vann för bästa motivering (i november 2010) kände vi inte alls varandra och hon fick priset för att hon bidrog med det bästa (och ett av det längsta) förslaget på hur jag kunde utveckla innehållet i min blogg. Helt enligt tävlingskriterierna.

 • Lena G skriver:

  Vad fina ni var ihop!

 • Tine skriver:

  Tillykke Frida! Hvor er det spændende.
  Mon det kommer til at lægge på nettet efter programmet har været vist?

 • Anna skriver:

  Åh vad spännande! Jag kommer att sitta bänkad i soffan på lördag.

 • Heddie F skriver:

  Vad roligt Frida, ska absolut kika på dig på lördag. Du är ju så söt på bilden, Ebba också så klart =)

 • Heddie F skriver:

  Min kommentar föll bort tror jag så jag gör ett nytt försök!
  Stort grattis till förlovningen och till medverkan i Gokväll, ska absolut kika! Du är så fin och söt på bilden, Ebba också såklart =)

 • Malin B. skriver:

  Vad fina ni är, så spännande att se er på lördag!!

 • Johanna skriver:

  Är det inte häftigt vad en blogg kan leda en.. Kul

 • axelina skriver:

  Kul. Ska kolla på lördag. Misstänker att man kommer få se dig mer i tv framöver…:)

 • Vad kul! Ska absolut titta. 🙂

 • Elvira skriver:

  Kul, då ska jag inte missa det.

 • Så spännande. Kul att få göra TV, du passar säkert perfekt där.

 • Robert skriver:

  Frida, var du möjligtvis i Nordstan i GBG i söndags? Tror jag såg dig där, eller? 🙂

 • Vad spännande och grattis 🙂 avslutade nyss en dokumentär med ett budskap som du aldrig kommer glömma. Hade verkligen rekommenderat den till dig och dina läsare. 1,5 timme varar den och du kommer inte lämnas oberörd :´(

 • [room] by sofie skriver:

  Lycka till Frida! Det fixar du galant. Här i Danmark har vi bara SVT1 och jag ser alltid reprisen på söndagsmorgonen. Denna gången ska jag se det på lördagen, såklart 😉 !!!

  Kram och trevlig helg!
  Sofie

 • Maggan skriver:

  Ni ser som klippta och skurna ut för detta!

 • Maggan skriver:

  Ni ser som klippta och skurna ut för detta!

 • Annaleena skriver:

  VA KUL!!!

  Det här vill jag inte missa! You go girl! 😉

 • Designbird skriver:

  Ser fram emot att se repotaget på lördag. Kul!

 • nicole skriver:

  Hejsan,
  jag har dragit igång en frågestund på min blogg och det skulle vara jätte snällt om du ville ställa en fråga eller två ? 🙂
  många kramar från ninnii

 • Mia skriver:

  Åh, vad roligt och spännande! Ser fram emot att titta 🙂
  Trevlig helg!

 • Maria skriver:

  Åh, grattis både till nya uppdraget och ringmärkningen! Ska absolut kolla jag med, är övertygad om att det kommer att bli superbra!

 • Terese Alvén skriver:

  Härligt! Ska på bröllop imorgon, men jag får kolla in reprisen på svt play senare. Kram!

 • Emma skriver:

  Åhh så roligt! Det ska jag kolla på! Ni är så fina! =) Kram

 • Madelene skriver:

  Men himmel, så snygg du är!! Inte ofta man får se bilder på dig. 🙂 Ska bli så kul att se på lördag, kommer sitta bänkad.

 • Stina skriver:

  Vad mysigt och kul. Det går säkert jättebra. Kram Stina

 • Anna-Karin skriver:

  Lycka till Frida! Jag kommer sitta bänkad framför TV:n på lördag.

 • Emelie skriver:

  Hejpådej<3

  Just nu har jag en tävling på min blogg.
  Kolla gärna in den och släng in en komentar till tävlingen 🙂

  http://www.inspiredme.blogg.se

  Kram Emelie<33

 • Siolia skriver:

  Hittade hit genom mamma som älskar din blogg, kul! Jag fortsätter att läsa den <3

 • Men åh va roligt! Stort grattis!

 • Purple Area skriver:

  Ska bli så kul att se, jag sitter bänkad! Håller tummarna. Lycka till!!

  Kram/Susann

 • Elin skriver:

  Det ska INTE missas, spännande! Lycka till!

 • Erica skriver:

  Grattis, vad roligt!! 2 goa tjejer från Götet, kan ju inte annat än bli bra 😉

  Så måste jag kommentera det "Besviken" skriver: "vem kan konkurera med en yrkesbloggare ang bloggtips?"
  Jag ser verkligen inte problemet här… Självklart har en yrkesbloggare helt annan erfarenhet än vanliga läsare, men bra tips och kreativa idéer kan komma från många andra håll också. Sen tror jag inte det är så många yrkesbloggare som skulle ta sig tid att komma med massa tips och idéer till en konkurrent i en stenhård bransch som bloggsfären blivit. Jag är väldigt glad att Ebba gjorde det, och tror faktiskt hennes främsta motivation var att hjälpa en kollega, framför att vinna en lampa. Har läst Fridas blogg i flera år nu och hon känns inte som en person som låter sig köpas eller driver med mutor. Men det är bara min tolkning av det hela…

 • hej hej! jag skickar det här till lite olika bloggar.

  Har du lust att byta länkar´? 🙂 isf så länka mig och säg till så länkar jag dig, om du vill 🙂
  ps rösta gärna på mitt sl bidrag hur acess kort ska se ut, om du har lust alltså? 🙂 https://design.sl.se/bidrag/5737/

  kram! / robinhoods.se – GRATIS DESIGNHJÄLP.

 • lisbeth cult design skriver:

  Hej Frida
  Ett stort GRATTIS till förlovningen. Jag önskar ER Lycka till!
  Självklart skall jag bänka mig framför tv:n i kväll.
  Kram….

 • Lynn skriver:

  Nuuuu sitter vi bänkade….Kul och grattis

 • J skriver:

  Älskar verkligen din blogg och denna gång är det din kavaj jag fastnat för! Whyred?

 • Frida skriver:

  Lisbeth + DeFine:
  Åh, tack! Vad glad jag blir att ni kikar in här ibland. Saknar er från Cult-tiden!

  Tack J:
  Det är en kavaj från Acne s/s 2011.

 • Tine skriver:

  Hvor var det fint! Og hvor er du pædagogisk og taler tydeligt, så du er nem at forstå for selv en dansker 🙂
  Glæder mig til at se mere!

 • Sofia skriver:

  Vad spännande – det ska jag såklart titta på.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.