Annons

Pausmusik från köksbordet

Ledsen för dåligt uppdaterande idag men jag har flugit upp till Stockholm fram och tillbaka på två möten om spännande bloggprojekt. Håll tummarna! Kan inte säga mer nu än att det vore väldigt, väldigt roligt om idén gick i lås efter alla dessa år av idogt arbete med Trendenser. I vilket fall är jag helt slut efter att ha suttit uppe sena nätter och samlat information och statistik till presentationen, så nu ska jag kasta mig i soffan och vila lite. Landade precis i lägenheten efter ett mindre trauma för en flygrädd hare som mig (kompassen i planet slutade plötsligt att fungera så vi fick taxa tillbaka och kolla upp mekaniken, men allt gick bra till slut). Sedan återstår en ledig dag innan det är dags att kavla upp ärmarna och ta itu med det nya jobbåret. Känns bra, för jag längtar faktiskt efter vardag och rutiner och mina kollegor nu. Här kommer lite pausmusik från vårt köksbord så länge. Ett 20-tal krispiga tulpaner från Väröbacka. Ha en skön kväll!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  Har man bara kul på jobbet så känns det inte särskilt "jobbigt" och jag tror att du kommer att ha jädrigt kul i år,lycka till.

 • Martina skriver:

  Låter minst sagt spännande! 🙂

 • Spännande, jag håller tummarna att dina planer går i lås!

 • Annika skriver:

  Spännande! Nu blev jag nyfiken. 😉 Hoppas att projektet blir av. Jag håller tummarna!

 • Johanna skriver:

  Underbart foto!

 • Sandra - MissLo skriver:

  Vad kul, hoppas allt går precis som du vill med det där som vi inte får veta ännu…;):).

 • Spännande, håller självklart tummarna för dig!

 • vita_margarita skriver:

  Vad spännande! Det är så härligt med nya utmaningar.

 • Vilken intensiv dag, men åhhh vad spännande det låter! Hoppas verkligen att det blir som du önskar!
  Jag köpte också årets första tulpaner igår. Så underbart med krispiga tulpaner så här års! Ha en bra sista dag på ledigheten! Kram!

 • Vad spännande – man blir ju nyfiken vad det är för projekt på G! 🙂

  Medan du längtar efter vardag – vila ögonen på ett inspirerande hemma hos reportage: https://calinas.se/2011/01/06/bakom-en-turkos-dorr-i-kungsladugard/

  härligt avslappnat och mycket färg…!
  kram C

 • elin har ordet skriver:

  Åh tulpaner! Jag måste skaffa jag också, längtar verkligen till våren nu!

 • A skriver:

  Vad kan de vara för projekt tro?? Man blir ju nyfiken! 😀 Har följt dig sedan april 2006 och tycker du utmanar hela tiden. Tröttnar du aldrig?

 • Linda skriver:

  Åh underbara tulpaner! 🙂 Härligt med tulpantider.
  Och självklart håller vi tummarna för ditt projekt, hoppas det går vägen. Spännande att se vad det blir!

 • EB skriver:

  Kul! Men galet att du inte åker tåg om du till och med är flygrädd. Så sjukt onödigt med flyg med tanke på miljön!

 • Frida skriver:

  Tack för all pepp! Jag håller alla tummar och tår.

  A:
  Jag tröttnar inte. Så länge det är roligt och utvecklande kommer jag att fortsätta.

  EB:
  Håller med dig. Jag brukar alltid prioritera tåget, men när det snöar som det gör nu och SJ failar med förseningar på flera timmar så gott som varje sträcka och man ska upp till två viktiga möten på en dag – ja, då har man liksom inte råd att chansa…

 • Malin L skriver:

  Det låter spännande! 🙂
  Det är förresten jättekul att du förgyller bloggen med dina egna bilder allt som oftast nu – keep up the good work!

 • EB skriver:

  Nej, det är sant! Roligt att du prioriterar tåget tycker jag!

 • Tur du inte var med i det planet som skulle till Umeå då för ett par dagar sedan.. fy, jag är också flygrädd… och inte kul när det händer något sådant också…
  Har du vägarna förbi väröbacka och åt det håller åker du ju förbi oss.. du vet ju var vi bor.. kom gärna in en sväng…

 • Spännande, stort lycka till! Förresten, ska vi ta den där fikan? Jag ska till både Formex och Möbelmässan – hörs i annan kanal om det!
  (Och jag ska också flyga. HATAR att tiden då en resa till Stockholm innebar fyra lugna sköna timmar på tåget och inte upp och ner i luften med hjärtat i halsgropen 🙁
  /Stina.

 • Frida skriver:

  Stina, jag ses gärna och fikar. Jag kommer också upp på mässorna så vi får se till att boka in en dejt som välbehövlig paus i mässrännandet! Låt oss höras på mailen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.