Annons

Formexmässan våren 2011 – Glorious mix

Här kommer några snabba bilder från dagens repa på Formexmässan. Jag har nyss landat i lägenheten efter hemresan från Stockholm men innan jag lägger upp fötterna på soffan för lite välförtjänt vila tänkte jag bjuda på några glimtar från vårens trendtema ”Glorious mix”. Turkost, färgsprakande och 80-talsträngtande. Jag ska ärligt erkänna att konceptet inte riktigt föll mig i smaken rent personligen, och att trendutställningen i entréhallen kändes väldigt spretig och svårfotad i år. Det var lite för mycket av allt, för mig. Men jag glädjer mig i alla fall över att det tycks komma lite mer färg framöver. Det tycker jag känns roligt, efter alla år av ängsligt smygande i svartvittochlitebrunt. Och jag må vara tveksam till ”tropiska poolpartyn” i min innerstadslägenhet men det här kanske blir något att inspireras av till olika utemiljöer längre fram i vår. Återkommer med en lite längre rapportering under morgondagen. Ha en fin kväll så länge!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se samt en pressbild från Formex.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Det ska bli spännande att se lite fler bilder 🙂 Hoppas att du hade en trevlig resa.

 • Jag håller med ang entréutställningen. Spretig var ordet… Men kul att se. Ska bli intressant att läsa om dina intryck. Det blev bara ett snabbbesök för mig och hann inte bråkdelen av vad jag hade tänkt.

 • ingen vanlig dag skriver:

  Jag ser fram emot att höra mer från dig om trenderna mm. Det är toppen att ni var så många på plats och kan rapportera med bilder och ord.
  /Kristina

 • [room] by sofie skriver:

  Visst är det kul med färg!
  Det verkade som företagen äntligen vågar släppa loss vad gäller färg, på årets Formex.

  Jag gillade trendutställningen av Jan Rundgren, men jag verkar också vara en av de få 😉 !!!

  Ha en skön söndag!

 • sparris skriver:

  Oh, de där akryl- eller plexiljusstakarna som påminde om Skugga-staken hoppas jag få se mer av 🙂

 • A. skriver:

  Jag tycker det känns som ett konstlat tema… Tänk också på vad det kostar miljön med alla dessa prylar som färgbadats i Asien, med utsläpp i naturen som följd. Inte en endaste en av de där skrikiga nyanserna är ju äkta.

 • Beata skriver:

  Oh, gilla färg!

 • Anonym skriver:

  Mer mer bilder! Till oss som vill men inte får gå på Formex snyft

 • Anna skriver:

  Dina bilder är alltid så fina, beundrar din blogg! Jag har under en längre tid undrat vad du använder för kamera och vilken utrustning du har?

 • Sofia skriver:

  kika gärna min och min systers blogg 🙂
  följ oss gärna! http://www.strombergsystrar.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.