Annons

Botaniska böjelser – nytt från H&M Home 2011

Nu börjar pressbilderna på vårkollektionerna att ramla in i mailen. Liksom de fysiska papperskatalogerna och CD-skivorna med bilder på våriga och somriga miljöer som fyller brevlådan i trapphuset varje dag. Det mest inspirerande och genomgående hittills är den prunkande växtligheten som tar sig uttryck i bladiga pelargonier, nyutslagna kvistar eller sticksiga kaktusar. Både i form av styling och prints på textilier. Och det här är ju bara början. Jag tror inredningssverige kommer drabbas av en botanisk bonanza i år. Kolla bara in de här fina bilderna från H&M Home. Även om jag inte alls är särskilt rustik i min stil och smak för övrigt blir jag riktigt sugen på just bladiga växter och frodiga grönsaker inomhus när jag ser detta.

Foto: H&M Home pressbilder 2011

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Levande. Jag vill verkligen ha en en stor, fin planta.

 • Sofia skriver:

  Det är så fantastiskt att se hur en stylist kan få till det. Det är ju verkligen känslan kring produkten som styr ha-begäret.

 • Tanten skriver:

  Fantastiskt fint! Så vill jag ha det.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Otroligt fräscht! Nu längtar man inte mindre efter våren. 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag känner också en enorm längtan efter blommor trots att jag inte ens har en enda krukväxt i fönstret just nu…..

 • Björn skriver:

  Jag kallar detta en "exakt"! Exakt så vill man ha det hemma 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.