Annons

Botaniska böjelser – nytt från H&M Home 2011

Nu börjar pressbilderna på vårkollektionerna att ramla in i mailen. Liksom de fysiska papperskatalogerna och CD-skivorna med bilder på våriga och somriga miljöer som fyller brevlådan i trapphuset varje dag. Det mest inspirerande och genomgående hittills är den prunkande växtligheten som tar sig uttryck i bladiga pelargonier, nyutslagna kvistar eller sticksiga kaktusar. Både i form av styling och prints på textilier. Och det här är ju bara början. Jag tror inredningssverige kommer drabbas av en botanisk bonanza i år. Kolla bara in de här fina bilderna från H&M Home. Även om jag inte alls är särskilt rustik i min stil och smak för övrigt blir jag riktigt sugen på just bladiga växter och frodiga grönsaker inomhus när jag ser detta.

Foto: H&M Home pressbilder 2011

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Levande. Jag vill verkligen ha en en stor, fin planta.

 • Sofia skriver:

  Det är så fantastiskt att se hur en stylist kan få till det. Det är ju verkligen känslan kring produkten som styr ha-begäret.

 • Tanten skriver:

  Fantastiskt fint! Så vill jag ha det.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Otroligt fräscht! Nu längtar man inte mindre efter våren. 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag känner också en enorm längtan efter blommor trots att jag inte ens har en enda krukväxt i fönstret just nu…..

 • Björn skriver:

  Jag kallar detta en "exakt"! Exakt så vill man ha det hemma 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *