Annons

Bläddra i VT Wohnen

Om jag vore ett inredningsmagasinskulle jag vilja vara VT Wohnen. Det är något visst med den tidningen. Bilderna andas alltid smartness och glimten i ögat, något som jag saknar i den svenska tidningsfloran. Istället för att bara rapa upp dyra designprylar eller klamra sig fast i en konservativ ledstång mot öfvre höjder lyckas VT Wohnen gång på gång överraska med trendiga, kaxiga, snygga och retroroliga lösningar som känns personliga. Även om tidningen skrivs på ett språk jag inte begriper missar jag aldrig att bläddra igenom ett ex som hamnar i deras webbarkiv. Gör det du med! Du hittar dem här.

Foto: skärmdump av VT Wohnen

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  hoe gaat het Frida?
  Spreek je geen Nederlands ?, he he. Jag skulle kanske förstå några små ord i tror jag efter en termins Nederländska för snart 15 år sedan.)
  Får hålla utkik efter magasinet, men jag tror inte jag hittar den i Jönköping.
  Kram Malin

 • Härligt att de har sitt webbarkiv!

 • Jag hade ingen aning om att det fanns ett webbarkiv. Tack för tipset!

 • Gillar tidningen j'tte mycket.

  Skulle också ha bloggat om detta. Då skippar jag det och länkar istället 🙂

 • Så kul med nya upptäckter! Tack för tipset om webarkivet.
  Mina tummar börjar bli blå nu, då jag håller dem för julaftonsvinsten… 😉 Är det på gång att vinnaren publiceras?
  Ha en riktigt bra dag! KRAM

 • Linda-Maria. skriver:

  Hej jag är en svensk fotograf som bor och jobbar i Amsterdam sedan 12 år tillbaka. Du har verkligen en jättefin blogg, men heter inte tidningen WT Wonen utan h. WT står för vrije tijd som betyder fritid och wonen betyder att bo.

 • Ottomar skriver:

  Ja de har verkligen mycket grymt inspirerande bilder i den tidningen.
  Här har ni några gamla favoriter från dem som jag skrev om för ett tag sen:

  https://ottomar.se/?p=906

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.