Annons

200 000 kr i taket?

Nu blir det lite tjatigt, men på begäran kommer här ytterligare bilder på den fantastiska belysningsidén som jag sportade i Hotel Nobis entré. Det är flera läsare som vill ha hjälp att namna de lampor som hänger i taket och jag ska göra mitt bästa fär att hjälpa. Medan jag väntade på bilen som körde mig till mässan i lördags passade jag nämligen på att skjuta av taket från lite olika vinklar så jag tror att jag fick med de flesta. Här är i alla fall namnen på dem jag kan skönja: Camouflage av Fron från Zero, Random Light från Moooi, Pia-lampan från Gärsnäs, Glo-Ball från Flos, Nelson Ball Pendant, någon variant från Le Klint och en vit sak som liknar Coral Pendant av David Trubridge. Har jag missat någon?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Staffan skriver:

  Första bilden, allra längst upp till vänster: rislampan man ser i allas vardagsrum från IKEA. Kul att den fick hänga med.

  Någon som vet namnet på den klassiska rislampan längst upp till vänster (första bilden), bakom IKEA-lampan?? Alltså den med jämna mellanrum mellan spalterna…

 • Annika skriver:

  Var där i onsdags och såg alla lampor. Snyggt och effektfullt! Vill verkligen ha en Random Light! Som alltid jättefina foton hos dig.

 • Johanna skriver:

  Collage verkar finnas med i två storlekar. Vad heter lampan med stora hål i?

 • Vilken härlig idé att samla alla lampor på ett ställe för snygga är dem!

 • studio karin skriver:

  De är verkligen så fina de där lamporna, och väldigt effektfulla i taket. Ser många såna här lamp-kombos nu på konceptborden på arkitektkontoret 🙂

 • Designbird skriver:

  Jag har en stor Nelson Saucer Pendant Lamp (som den på bilden fast mer oval) och den förgyller frukoststunden varje morgon. Underbart varmt ljus. Släpade med mig den från LA, otympligt men helt värt besväret.

 • Anna skriver:

  Hej Frida,

  Jag fick chansen att kolla in Nobis suite förra helgen och har lite bilder på min blogg om du vill kika. Direktlänken är lite lång men är: https://totti.wordpress.com/2011/01/22/night-out-with-astrid-and-anna-that-included-a-movie-with-jake-a-tour-of-five-star-nobis-hotel-plus-drinks-and-food-at-berns/
  Ha det bra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.