Annons

Önskeklapp nummer 2

Jag har haft så mycket att göra i år att jag inte ens hunnit saxa ihop en egen önskelista till bloggen. Jag pytsar ut den i delar så länge. Hoptimisten, stolhalsbandet och nu det här. En bok jag mer än gärna skulle vilja hitta under granen. Boxen med historien om Eames och hans möbler, The true story till och med. Pretty please tomten, hinner du kasta ner den här i skorstenen på julafton är ingen lyckligare än jag!

Foto: bilder lånade från Doorsixteen

Kategorier:

Kommentarer

 • Intressant läsning, vill också ha!

 • MC skriver:

  Tråkigt att se att till och med du sementerar patriarkatet.
  Eames var ett designpar, och inte en man.

 • Vad du kommer med bra tips!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.