Annons

Dagens överraskning

Ikväll har jag varit på Digitalstudion ute i Mölndal och fotat några kompisar med barn till deras familjejulkort. Och plötsligt, mitt bland jättestora blixtar, reflektorskärmar, julkulor och rekvisita halade de upp en present inslagen i vackert papper. Bakom det tjusiga omslaget hittade jag den allra finaste lilla gemhållaren från Alessi. Hurra! ”Det är bra att du gör önskelistor på bloggen” sa L. Och ni som läst Trendenser ett tag kanske minns när jag skrev om den här, för inte så länge sedan. Så nu står den lilla pippin och pryder sin hedersplats på skrivbordet. Jag blir glad bara av att titta på den. Tack!
Alessi gem
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh så gulligt av dem!

 • Annika skriver:

  Åh, den är jättefin! Det är underbart med presenter mitt i vardagen!

 • Robin skriver:

  Hej!
  Har precis lagt upp en ny design, ta gärna en titt!
  https://robinwinberg.blogspot.com/2010/12/design-by-rwd.html

 • Proforma - Irene skriver:

  Jättesöt… och gulligt av dom! Men jag ser något mer snyggt, i bakgrunden…?

 • Skönt Hemma skriver:

  Åh vilka snälla männinskor 🙂

 • Pethra skriver:

  Jättefin present! Och fina Pia Wallén-filten skymtar också, den står på min önskelista! 🙂

 • Charlotte skriver:

  Åh, vilket smart sätt att få ordning på alla gem. Sätt fast dom på pippin.

 • Johanna B skriver:

  Du är då överallt. Är du klonad? Tack för pippitipset! Jag vill också ha!!!

 • Erica skriver:

  Jag jobbade mycket med digitalstudion för några år sen och de är världens gulligaste att jobba med 🙂 Och superduktiga fotografer dessutom!

 • Jenny skriver:

  Åh vilken snygg pippi och vad roligt att få present helt apropå…:)

 • Josefin skriver:

  Kolla gärna in min smyckesshop med ringar, halsband, armband mm. från 35 kr. Passa på att fynda innan jul!

  jewelsbyjosefin.blogg.se

 • Vad roligt med en så fin present! Du har en säregen förmåga att hitta små godbitar. PW-pläden påminner mig om att jag har little fix to do…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.