Annons

Årets julklappar

Jag har ju som tradition att visa några av de julklappar jag fått. I alla fall de saker som är någorlunda inrednings- eller designrelaterade. Det börjar kännas lite fånigt, det ska erkännas, men här kommer på begäran en favorit i reprisfjolårets julklappslista som visar några av de paket som låg under min gran i år. I år måste jag ha varit väldigt snäll för det var så många fina saker som landade i mitt knä igår. Tack, tack och tack till mamma, pappa, syster, faster, svärföräldrar, svägerskan och finaste N.

Foto: Grafiskt blad från Therese Sennerholt, 8 st galgar från HAY till hallen, en vacker fårskinnspläd med hårda lockar och mjuk yta, presentkort på Synsam som ska bytas mot ett par bågar från Tom Ford, Norrgavels vita handdukar i ekologisk bomull och finaste armbandet Sweetdrops från Ole Lyngaard.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Bladet från Therese Sennerholt passar väl dig perfekt! Ha en god fortsättning och en fin resa! 🙂

  Kram Jenny

 • This could easily be under my tree.. I love every single peace of it 😉
  Merry Christmas,
  desiree

 • tinajo skriver:

  Fina saker! Jag fick ett långhårigt fårskinn som jag blev mycket glad för, ska slänga upp det på bloggen i morgon. 🙂

 • Fina julklappar! Själv gläder jag mig bl.a åt min nya fina iPod. God fortsättning på julen Frida!

 • Designbird skriver:

  Vi gjorde ett försök till "eftertänksam jul", dvs inga julklappar i år. MYCKET tråkigt kan jag rapportera, så här efteråt. Dina galgar från Hay hade inte varit fel under granen. Får nog ta mig en tripp till Köpenhamn och tröstshoppa.

 • Martin skriver:

  Måste bara berömma ditt val av glasögon, trots att jag haft den i snart två år är det fortfarande min favoritbåge.

  Sen är fodralet (mörkbrun sammet med guldtryck) nästan lika fint som bågen och förtjänar att ligga framme på en väl synlig plats.

 • [room] by sofie skriver:

  Fina klappar, armbandet är såååå fint!!!

  Kram Sofie

 • Henrik Stigell skriver:

  Ett sånt där fårskinn gav jag som present den här julen! 🙂

 • Grant skriver:

  Excellent blog.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.