Annons

Årets julklappar

Jag har ju som tradition att visa några av de julklappar jag fått. I alla fall de saker som är någorlunda inrednings- eller designrelaterade. Det börjar kännas lite fånigt, det ska erkännas, men här kommer på begäran en favorit i reprisfjolårets julklappslista som visar några av de paket som låg under min gran i år. I år måste jag ha varit väldigt snäll för det var så många fina saker som landade i mitt knä igår. Tack, tack och tack till mamma, pappa, syster, faster, svärföräldrar, svägerskan och finaste N.

Foto: Grafiskt blad från Therese Sennerholt, 8 st galgar från HAY till hallen, en vacker fårskinnspläd med hårda lockar och mjuk yta, presentkort på Synsam som ska bytas mot ett par bågar från Tom Ford, Norrgavels vita handdukar i ekologisk bomull och finaste armbandet Sweetdrops från Ole Lyngaard.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Bladet från Therese Sennerholt passar väl dig perfekt! Ha en god fortsättning och en fin resa! 🙂

  Kram Jenny

 • This could easily be under my tree.. I love every single peace of it 😉
  Merry Christmas,
  desiree

 • tinajo skriver:

  Fina saker! Jag fick ett långhårigt fårskinn som jag blev mycket glad för, ska slänga upp det på bloggen i morgon. 🙂

 • Fina julklappar! Själv gläder jag mig bl.a åt min nya fina iPod. God fortsättning på julen Frida!

 • Designbird skriver:

  Vi gjorde ett försök till "eftertänksam jul", dvs inga julklappar i år. MYCKET tråkigt kan jag rapportera, så här efteråt. Dina galgar från Hay hade inte varit fel under granen. Får nog ta mig en tripp till Köpenhamn och tröstshoppa.

 • Martin skriver:

  Måste bara berömma ditt val av glasögon, trots att jag haft den i snart två år är det fortfarande min favoritbåge.

  Sen är fodralet (mörkbrun sammet med guldtryck) nästan lika fint som bågen och förtjänar att ligga framme på en väl synlig plats.

 • [room] by sofie skriver:

  Fina klappar, armbandet är såååå fint!!!

  Kram Sofie

 • Henrik Stigell skriver:

  Ett sånt där fårskinn gav jag som present den här julen! 🙂

 • Grant skriver:

  Excellent blog.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *