Annons

Ännu en idé för granlösa

Bor man mitt i stan som jag gör kanske det inte finns plats för en Kungsgran mitt i vardagsrummet. Om det ens är möjligt att tillgå. Har hört att granarna sålt slut på sina ställen. Därför kunde jag inte låta bli att visa den här modiga idén också, när vi nu ändå var inne på det granlösa temat. Stylingen står Sweet Paul för. Lite väl permanent juldekoration kan tyckas men ska man ändå måla om i januari kanske det kan vara något. Och har man väggar som tål kanske vit markeringstejp är ett alternativ istället för penseldrag?

Foto: Alexandra Grablewski och styling Paul Løwe via Fine Things

Kommentarer

 • [room] by sofie skriver:

  Åhh vilken läcker dekoration! Supertips 🙂
  Själv har jag idag kastat ut vår gran som vi tog in till 1:a advent. Den släppte 100 barr bara man tittade på den… Gillade visst inte de stora fönsterpartierna som vräker in sol i vardagsrummet 😉 !!! I morgon åker vi till Sverige för att fira jul!

  Och föreresten, gissa om jag blev glad för vinsten af Swedala bäddseten, wwwiii!!!

  GOD JUL Frida!
  Kram Sofie

 • Hemdeco skriver:

  Vilken fin idé! Den kan man utveckla på många olika sätt om man vill det.

 • Eva skriver:

  Kul ide …kanske med Granits hållbara men avtorkbara vita penna …blir lite enklare i januari.

 • Lina skriver:

  Fiffigt och snyggt!!!

 • Lina skriver:

  Fiffigt och snyggt!!!

 • Susihus skriver:

  Haha det kanske jag får testa som tyvärr inte kan ha gran i år… God jul på dig

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.