Annons

Sakta men säkert….

Sådärja, då har vi lyckats knäppa av alla bildidéer på det första temat. Nu är det dags att gå vidare till nästa. Medan Louise pysslar ihop en idé med knappar, passar jag på att ta lite behind the scenes bilder och testa ljus. Ni anar kanske temat nummer två. Jag är ”svart-vit-sjuk” även juletid i år. De färdiga bilderna får ni se nästa vecka, men här är en liten hint om vad som komma skall. Så att ni får vara med lite i processen. Det är ju otroligt mycket mer jobb bakom varje bild än man antaligen anar som läsare eller betraktare.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Ser mycket lovande ut 🙂

 • Så otroligt kul. Jag tänker på förra året och din stajling hos Kosta boda med alla naturinslag. Och så rätt du hade. Det har varit råa väggar och naturträ under hela året. Du har verkligen talang Frida och det är så kul att följa din blogg.

 • Vad spännande och vilka fina bilder det blir!

 • Johanna B skriver:

  Fint!!!!

 • Johanna B skriver:

  Fint!!!!

 • Skönt Hemma skriver:

  Åh sååå spännande. Ser verkligen fram emot bilderna. Ser även ut att ha smugit sig in lite pyssel 😀 Jag älskar pyssel!

  kram Anna

 • Det ser jättefint ut, det ska bli kul att se de färdiga bilderna!

 • Hemmakatten skriver:

  Bådar gott!!

 • Maria skriver:

  Det ser superfint ut, jag är otroligt impad över tiden ni lägger ner och det ska bli hur kul som helst att se resultatet!

 • Linas inredning skriver:

  Åh vad roligt att se lite bakom kulisserna!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.