Annons

På önskelistan: en pläd från Pendelton

Jag vet inte hur pålästa ni är när det kommer till just plädar men en rolls royce som är värd att nämna i sammanhanget är amerikanska Pendleton Woolen Mills, för sin fantastiska kvalitet. Deras väveri har funnits i över 100 år och gjort företaget vida känt för sina karaktäristiska plädar som inspirerats av den nordamerikanska indiankulturen. Och det är något med den här mönsterbilden. Känns som en trend på uppgång, precis som Kelim-mattorna. Här är fyra skatter som var och en gärna skulle få ligga lite nonchalant välkomnande i min soffa. Finns att köpa på Länna möbler från 3600 kr.

Foto: pressbilder från Pendelton och Länna Möbler

Kategorier:

Kommentarer

 • Absolut – tror också på denna typ av mönsterbild. Nonchalant kast i soffan ja 🙂

 • js skriver:

  Tja, kolla min blogg för "a different take on music" 🙂

 • johanna skriver:

  Åh vad fina de är! Ser precis sådär höstmysiga ut som man vill att plädar ska göra. 🙂

 • Anna N skriver:

  Hej Frida! Jag vet inte om du redan sett/skrivit om denna hära, men jag blev tipsad om en tjej som kreerar och dessutom anpassar det hon gör till IKEA's ram "Ribba". Mycket bokstäver och ordspråk… =)
  https://illustreramera.blogg.se/index.html

 • Elise skriver:

  Ny butik på nätet FrökenM http://www.frokenm.se

 • Ellinor skriver:

  Ett stort utbud av Pendletonfiltar finns på FABEL, en ny inredningsbutik på Dalagatan 28 i Stockholm!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.