Annons

Orrefors by Karl Lagerfeld

Inredningsbranschens flirtande med modevärlden tar nu ännu ett kliv närmare altaret i och med samarbetet mellan Karl Lagerfeld och svenska glasbruket Orrefors. I veckan gick det ut en pressrelease om den kommande kollektionen som ska lanseras våren 2011 under namnet ”Orrefors by Karl Lagerfeld” och jag vill ju inte missa att informera dem som inte hunnit ta del av detta branschskvaller deluxe. Visst låter det som en spännande korsning. Jag är mycket nyfiken. Hoppas Karl skapar rejält med rock’n roll i Småland.

Foto: eget montage av bilder från pressreleasen, Orrefors samt Karl Lagerfeldt från Google

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh, så spännande. Jag gillar Orrefors och diggar Karl Lagerfeldt. Spännande kombo! 🙂

 • Design Elements skriver:

  wow….this pic is an art

 • J skriver:

  Kom in i min blogg och lyssna på en av Rihannas nya låtar innan nya skivan släpps imorrn!

 • [room] by sofie skriver:

  Ska bli ett sååå spännande projekt!!!

  Hoppas din helg varit bra!
  KRam Sofie

 • Fredrik skriver:

  Bara fjantigt.

 • Tog faktiskt bort mitt inlägg precis fegt nog. Jag tycker nog ändå att tanken på att Karl Lagerfeldt kunde ersättas av nytänkande designers hos Orrefors som tex svenska trion Dagmar eller liknande är spännade. Men kanske är det världsmärket och exklusiviteten Orrefors vill åt. Men jag kommer inte att hänga på låset när den släpps.

 • Anette skriver:

  Åh, ska bli kul och intressant att se!

 • Rebecca skriver:

  Oj vad spännande! Älskar Chanel så kan ju inte bli fel???

  Kramar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.