Annons

Nu kör vi!

Jag vet att det är tidigt, men med tanke på att vissa butiker började med julskyltningen redan i oktober så kan ni ju bara föreställa er hur tidigt PR-byråerna och företagen började bjuda på julinspiration och härliga bilder mot journalister och bloggare. Uff. Jag började längta efter pepparkakor redan i maj. Och nu har jag väntat länge nog. Jag kan inte hålla mig en dag till. Nu kör vi tycker jag! Härmed trycker jag på julknappen och släpper loss en ström av inspirerande bilder till alla dem som går i pyntartankar inför 1:a advent. Först ut är dessa härliga tips på blomsterarrangemang från IKEA Livet Hemma. Ljuvliga, inte sant?

Foto: IKEA Livet Hemma

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  JA JA JA! Julinspiration gillar vi!

 • Mysigt!
  tiden går så fort nu så det är lika bra att dra igång för snart är det jul!

 • Hemmakatten skriver:

  Himla snyggt! Jag gillar verkligen blomsterarrangemang och IKEA har lyckats igen!

 • Karin A skriver:

  Inte dumt alls – fina (lagom juliga) arrangemang.

 • Anette skriver:

  Åh så fint! Bara måste se till att fixa julväxter till helgen 🙂

 • Malin skriver:

  Älskar blommor i glas, med mycket grönt- det är jul. Vackert!

 • Anna skriver:

  Mycket fina jularrangemang i all enkelhet! Fastnade för bilderna så fort jag såg dem på Ikeas blogg och bloggade själv om dem för några dagar sen. Lovely!

 • Lotta skriver:

  Mmmm, dom där bilderna fastnade vi också för så fort vi såg dom. Jättefina! Tyvärr är så många allergiska mot hyacinter i vår släkt, så det funkar inte att ta in dom 🙁 Har aldrig kommit på nåt bra alternativ…

 • [room] by sofie skriver:

  Sååå fina bilder… många som publicerat de och jag förstår!!! Hyacinterna på stolen är ljuvliga 😉

  Jag kör lite otraditionellt julpynt i år på bloggen. Kika gärna förbi…

  Imorgon kommer förresten en TÄVLING upp inne hos mig…

  Kram och godnatt!
  Sofie

 • Hem och Lycka skriver:

  Ursnyggt! Och jag börjar längta efter semlor..

  Mia

 • Petit krypin skriver:

  Mmm… Det är ju så mysigt med stämningen och alla dofter som hör december månad till!

  Keep up the good work med din fantastiska och inspirerande blogg!

  Kram Linnea

 • Bolin Design skriver:

  verkligen fina bilder

 • Maja skriver:

  Jättefint! Traditionella julgrupper är inte min grej men sådana här enkla, fina med mycket vitt och grönt älskar jag.

 • Anna skriver:

  Helt rätt, nu kör vi! Så långt är det inte kvar och snön är här så varför inte. Dessutom är det ju urmysigt 🙂

 • Knaada skriver:

  Jag är redo, inte ett dugg tidigt tycker jag!

  Ska man hinna med allt pyssel så är det väl bara å köra igång 🙂

 • anna skriver:

  Vad mysigt med jul. Kan du inte skriva vad du själv har för julpynt. Du har så bra smak så ja e nyfiken hur du pyntar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.