Annons

Julstämning med Norrländsk touch

Jag vet inte vad det är med mig, men plötsligt längtar jag efter renskinn, mitt inne i centrala Göteborg. Det måste vara julen som gjort att jag drabbats av den Norrländska motsvarigheten till Göteborgssjukan (ni vet, de där rikitgt inbitna 031:orna som inreder med miniatyrbåtar som insynsskydd i fönstret, marina detaljer och stjärnkuddar all over the place, även inne i stan, som om de ständigt bodde i huset vid havet). Plötsligt är det jag som vill ta fjällstugan till stan. Ge mig ett renskinn, granris, kottar, patinerade bjällror och renhorn. Nu! Och se så fint BoBedre har stylat med just det, på temat modern advent. I like it a lot.

Foto: julbilder från BoBedre

Kommentarer

 • Elenore skriver:

  Riktigt julmysiga bilder. Passar på att önska dig en trevlig första advent!

 • Johanna B skriver:

  Underbart fint!

 • Bodil skriver:

  Mmmm, jag skriver också under även om renskinn, gran och kottar känns om möjligt ännu mer avigt här i Thailand jmf med Göteborg. Den första bilden etsade sig fast redan förra året. Jag älskar allt på bilden. Kudden från By Nord (vars ägare också bor i lägenheten på bilden), det ruffa bordet och så arrangemanget. Är det riktiga eller tovade äpplen i grenarna. Vad tror du? Och var kan man få tag på tovade äpplen? Vet du? Trevlig advent!

 • Vilka härliga inspirationsbilder!

 • Anna-Karin skriver:

  Du får springa ner till Liseberg och krama en ren Frida 🙂

  Båtmodeller i fönstrena är det för övrigt väldigt gott om här på Eriksberg.

 • Leigha skriver:

  Oh – how gorgeous!

  Leigha

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.