Annons

Fira Fars Dag

Glöm inte att fira Fars Dag idag, kanske med en lyxig fika på sängen. En bra bok och en god söndagsfrukost är det nog många som uppskattar. Oavsett om de är pappor eller ej. Missa inte att Livet Hemma har en stor frukostdukningstävling där du har chans att vinna Staffan Begntssons nya IKEA-bok. Tävlingen pågår till och med 19/11. Lycka till. Och stort grattis till alla pappor därute! Särskilt min egen!

Foto: IKEA Livet Hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Tina skriver:

  Ja, frukost på sängen hade inte varit fel att ge, om det inte var för att jag inte bodde hemma längre. Kramis

 • Monica skriver:

  Sådär!
  Nu gjorde jag slag i saken, raderade alla bokmärken till andra inredningsbloggar som jag närmast tvångsmässigt klickar mig in på varje gång jag surfar, efter att ha läst din. Trots att jag vet att jag blir lika less varje gång, har man bokmärkt några sidor är det alldeles för lätt att slentrian-slinka förbi.

  Alldeles för många som bara sitter och klipper och klistrar pressutskick eller mäklarbilder eller i värsta fall norpar från andra bloggar utan att ange källan, utan att ha någon riktigt bra känsla för färg, form eller, inte minst viktigt, text. Och ändå tror att de är nån typ av inredningsexperter. Självgoda. Blir nästan ännu värre när de visar hemma-hos-sig-själv-bilder med före/efter, och det ärligt talat var bättre "före". Typ alldeles för ogenomtänkta über-trendiga infall, som kommer att vara helt omöjliga att förstå sig på om ett halvår. Ingen långsiktig stil, utan design för designens skull bara?

  Fast, såklart: var och en ska väl göra vad som gör dem glada, nu tog jag ställning och gick loss med min Delete-knapp!

  Life is too short for reading bad and boring blogs!
  Kvalitet och äkthet! Och, jag gillar helt enkelt din rena och konsekventa stil och känsla.
  Tack och på återläsande!

 • miicka skriver:

  Följ/kommentera gärna min blogg 🙂
  fin blogg du har förresten ♥

 • Monika:
  Oj det var ord och inga visor 🙂 men jag blir såklart smickrad och väldigt glad. Tack!

  Hoppas du har överseende med en och annan nyhetsrelease även här, för att hålla dig uppdaterad om lanseringar.

 • Monica skriver:

  Jo, såklart fattar jag att mycket material även hos dig är "utskickat från tillverkare" etc, men tack vare att du får ihop det med bra texter och finurliga egna observationer så gör det ju att du funkar utmärkt som en bra "sammanfattare"! Och dessutom, även när du fotar själv så är det väldigt sköna bilder. Märks att detta är både jobb och hobby, proffsigt och genuint!

  Kanske är det så att man ska hitta en blogg man gillar, och sen följa den och inte så många andra i samma genre? Kände lite så igår, satt på biblioteket och läste inredningstidningar, blir väldigt tydligt ibland med vad som är "månadens releaser". Är precis likadant i min andra intressesfär, friluftstidningar och -prylar, en källa räcker, om den är bra… resten blir repetitioner.

  Heja heja!
  (Nej, jag lovar, jag är ingen stalker… men också en utflyttad Umebo till Gbg. Kanske därför dina texter passar mig så bra? Hmm…)

 • Knaada skriver:

  Jag håller med Monica och myser rejält här på Trendenser, men jag tänker inte vara fullt så dramatisk 🙂

  Jag tycker det är härligt med lite olika inspiration och ibland behöver jag de som liksom inte faller inom mina ramar för att utveckla mitt eget kreativa sinne och vidga mina vyer.

  Men jag passar på att tacka dig Frida för en härlig blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.