Annons

Sydsvenskans annonsörsdag i Malmö

Om ni undrar var jag har hållit hus de senaste dagarna, eftersom det varit ovanligt tyst här på bloggen, så har jag rest en vända till Malmö för att hålla föredrag på Sydsvenskans Annonsörsdag (inför 436 personer!) där jag var inbjuden för att berätta min blogghistoria om Trendenser.se och inspirera åhörarna på temat ”sociala medier on a budget”. Förutom dagens stora arrangemang och mingel hann jag även göra ”Malmö by Night” igår, eftersom min sambo också var i stan för att jobba. Vi bodde på pampiga Scandic Kramer och hann även med en sen middag på Johan P. Fantastiskt bra fiskrestaurang, som verkligen rekommenderas! Minus morgonens strömavbrott (inte alls kul när allt blir svart, speciellt inte om man står i duschen och ska hålla föredrag om en timme) så har turen varit väldigt trevlig och jag hoppas få anledning att besöka stan snart igen. Jag åkte nämligen hem med en hel hög visitkort och spännande kontakter i fickan, och inte minst massor av tips på bra inredningsbutiker i stan. På återseende Malmö!

Foto: Scandic Hotel Kramer, Flickr, Wine&Dine,

Kategorier:

Kommentarer

 • ronja skriver:

  Inom kort kommer jag att hålla en tävling på bloggen där ni kan vinna Britney Spears nya parfym Radiance!:D

 • Camilla skriver:

  Hej Frida.. kul o ses idag! Blev väldigt inspirerad av alla er som föreläste! Ska kika lite på din blogg nu.. må så gott! Hälsningar från Camilla

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej!
  Vad roligt! Då har du haft fullt upp i en veckas tid snart då 😉
  Jag älskar Malmö och har några av mina rötter där faktiskt men nu var det jättelängesen jag var där….
  Ha det gott!
  Kram Vanja!

 • Johanna B. skriver:

  Häftigt! Hotellet ser fint ut!

 • Lotta skriver:

  Har precis också kommit hem från Malmö. Hotell Duxiana rekommenderas av mig. Härliga dux sängar, trevlig personal + en otrolig frukost. Ligger nära Central stationen.

 • Välkommen till Dagens musikvideo! Vår eminenta tipspanel ger dig tips på grymma musikvideor varje dag. Följ oss även på Twitter och gilla oss på Facebook för att få dagliga tips direkt i din statusrad.

 • Emelie skriver:

  Oj vad fint hotellet ser ut! Jag tror jag ska göra ett besöka i Malmö snart.. Ha det fint! /Emelie

 • Hej
  Tack för föredraget idag! Extra intressant tycker jag att det var då jag håller på att förbereda kurser i ämnet, lite om blogg, lite om facebook och så mycket workshop. Kul att höra dina synpunkter!
  Själv tjänar jag inte så mycket pengar på bloggen direkt, men indirekt då jag faktiskt har sålt ett par hus (KarlsonHus) pga bloggen.
  Resten av dagen var också intressant, och jag kom hem full av idéer och tankar, nu ska man bara omsätta dem i praktiken också..:)

 • Tack för en underbar föreläsning!Vilken inspiration du gav!

  Se mer på https://tinguteoinne.blogg.se/2010/october/utkast-okt-14-2010.html

 • Krystal skriver:

  Hel tendenstrendens

 • Hej Frida,
  Ville bara tacka för en mycket givande föreläsning på slakthuset idag.
  Välkommen in i butiken nästa gång du har vägarna förbi.
  Bästa hälsningar,

  Nina

 • Linda P skriver:

  Då får vi sno ihop en skånebloggis-träff nästa gång du är här, tycker jag! 🙂

 • Katarina på Sydsvenskan skriver:

  Kul att du skriver så gott om dagen och om Malmö!
  Du var verkligen en del av att det lyckades Frida!
  Ha en skön helg:-)

 • Eva skriver:

  Hej Frida,
  Vilka fina bilder du fått upp på bloggen!! Kram Eva

 • Hej Frida, jag låg hemma med sjukan även i torsdags och missade hela annonsörsdagen 🙁 Kom snart ner igen och hör av dig så får vi prata färdigt nån gång 😉 Sällan jag har ärende till Göteborg, men Stockholm är vi nog båda i lite då och då, vi får hålla koll på varandra på bloggarna och se om vi kan pricka in varandra! Annars får det bli möbelmässan. Ha en fortsatt fin helg! Kram/Stina.

 • sADNRA skriver:

  Super fina bilder !

 • Hej! Tack för en bra föreläsning, vi pratade om det hemma igår och kom fram till att du var bra för alla nivåer – både intressant för de som är insatta respektive nya i ämnet. Min man tyckte dessutom att du var "skitsnygg":-D
  Jag bloggar sporadiskt för nöjes skull http://www.kronbladochlantliv.blogspot.se
  Kram på dig!
  /Jeanette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.