Annons

Soffelegans

Jag vaknade tidigt imorse, och tackar hjärtligt för extratimmen. Har legat på soffan och bläddrat lite i glossiga inredningstidningar i väntan på att resten av huset ska vakna, och slogs då av hur fina Eilersens pressbilder är och hur sällan jag visar dem. Kan visserligen ha med priserna att göra. Sofforna kostar ju som en halv bil, men det hindrar ju inte att man kan låta sig inspireras av färgerna och miljödetaljerna till vardagsrummet, så länge. Medan man sparar menar jag. Ähum. Undrar vem som stylar. Någon som vet?
Eilersen snygg designssoffa
Foto: Eilersen

Kommentarer

 • Frida H skriver:

  Wow, de var ju riktigt snygg! Och ser störtsköna ut!

 • Mia skriver:

  Åhh vilka underbara bilder:)

  Fin söndag önskar jag dig Frida!

  Kram M

 • Linda skriver:

  Åh vilken inspiration! Beställde en ny ljusgrå soffa igår, nu känner jag mig ännu mer nöjd med valet. Tack!

 • Fina bilder! Visst, sofforna är dyra men verkligen värt det i längden. Sååå sköna. Glada hälsningar från en som ligger i en just nu… 😉

 • Maria skriver:

  Jag beställde också en förra veckan! En halv förmögenhet och flera månaders leveranstid. Får sitta på golvet till i slutet av januari-men det är det värt :o) Ha en fin söndag!

 • Kajsa skriver:

  Stylisten heter Pernille Vest. Grymt duktig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.